2777
2789
عنوان

کیا بچشون خودش پوشک رو از خودش گرفته؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 68 پست
بوس بهت عشقم 

😘😘🫀🫀🫀

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂راز موفقیتش و بپرس خدایی

🤣🤣🤣پیگیرم هنوز نفهمیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

موفق باشی 😂❤️

فداتم🤣🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣🤣🤣🤣 آخه من چندتا مجله روانشناسی خوندم گفته بود تا سه سالگی فرصت داره  بچه خواهر شوهرمو د ...

دختر کوچیک منم ۲۰ ماهشه انقدر با خودم بردمش البته به خاطر اینکه چسب م بوده

مراحل دستشویی رو کامل بلده

عاشق با دستمال کاغذی خشک کردنه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
سلوم خروم... خواستم جواب ایتا بدمت گفتم شاید فری پیشته... امروز سالگرد عقدم🖐️😁

آره فری دیشب اومد 

سلام عشقم چطوری تو😍😍😍😍

وایییی راست میگی چرا یادم نبود خاک تو مخم🤦🏻‍♀️🫣 مبارکه عشقولم دورت بگردم 😍😍😍

بمونید برا هم😍🫀

منم پریروز سالگرد عقدمون بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر کوچیک منم ۲۰ ماهشه انقدر با خودم بردمش البته به خاطر اینکه چسب م بوده مراحل دستشویی رو کامل بل ...

فقط مرحله آخرش🤣🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نشی ک بمونی براش 😂❤️

ممنونم😍🫀💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر من خودش پستونکشو ترک کرد ۴ ماهش بود جا گذاشتیم خونه مامانم دیگه هم نگرفت

پوشکش هم یک سال و نیمش بود چسبشو باز میکرد ک.ون لخت تو خونه میچرخید و می‌خندید نمیزاشت دوباره پوشکش کنم البته جیش هم بلد نبود بگه خلاصه که خونه زندگی هم بهم ریخت چندماهی طول کشید تا کامل یادگرفت

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
دختر من خودش پستونکشو ترک کرد ۴ ماهش بود جا گذاشتیم خونه مامانم دیگه هم نگرفت پوشکش هم یک سال و نیم ...

پسر منم همین کارو میکرد ، با چسب پارچه ای رو فیکس میکردم رو چسب پوشکش دیگه نمی‌تونست در بیاره

وقتایی ک پوشکشو عوض میکردم فرار میکرد ک پوشکش نکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر منم همین کارو میکرد ، با چسب پارچه ای رو فیکس میکردم رو چسب پوشکش دیگه نمی‌تونست در بیاره وقتای ...

نه دیگه من پوشکش نکردم روزا ولی شبا بر ای خواب تا یه سال بعد پوشکش کردم 

آخرین بار بهش گفتم دیگه پوشک نداریم پوشکش نمیکنم گفت اشکال نداره و شب هم جیش نکرد

اونموقع ها هر وقت میرفتیم خرید خودش اول میرفت پوشک برمی‌داشت یا باباش میرفت بیرون میگفت پوشک برای من بخریم یادت نره 😄

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید