2777
2789
عنوان

کیا بچشون خودش پوشک رو از خودش گرفته؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 68 پست
روبیکا دارم

بیا خصوصی آیدیتو بده فردا شوهری رفت سرکار بهت پیام میدم 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها پس شرو کردی

آره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

سلوووومممم چطوری تو عشقولم

قربونت. تو چطوری گلی

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
😂😂😂😂😂 بر خلاف تصورم پری آریان یهو جیش می‌کنه تو شلوارش ، همین الان میبرمش ی ذره جیش می‌کنه بل ...

اشکال نداره اولشه یه خرده سخته .

فقط زمان بزار برا جیشش مثلا یه ربع تا بیست دقیقه یه بار ببرش دستشویی یه چند روز طول میکشه  یه ذره سختت میشه ولی به دستشویی عادت میکنه هر سری بردی جیشم نکرد اشکال نداره ۲ باره سر ساعت ببر یاد بگیره.

من اینجوری بچه هامو گرفتم.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
اشکال نداره اولشه یه خرده سخته . فقط زمان بزار برا جیشش مثلا یه ربع تا بیست دقیقه یه بار ببرش دستشو ...

خوب شد گفتی 

پری دیگه سختش شده تو پوشک جیش و پی پی کنه 

امروز اومد گفت پی پی دارم ولی نشوندمش نکرد 

تو شلوارش خرابکاری کرد🤦🏻‍♀️

شلوار تمیز نداره دیگه ، پوشکش کردم تا فردا بازم روز از نو روزی از نو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت. تو چطوری گلی

نشی حیفی مرسی بدنیستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب شد گفتی  پری دیگه سختش شده تو پوشک جیش و پی پی کنه  امروز اومد گفت پی پی دارم ولی نش ...

فقط ربع تا ۲۰ دقیقه ساعت بزارو ببر بعد چند روز راحت راحتی😉

اون موقع کلی دعا بجونم میکنی اونم اگه تنبل بازی درنیاری ها😅

فقط ربع تا ۲۰ دقیقه ساعت بزارو ببر بعد چند روز راحت راحتی😉 اون موقع کلی دعا بجونم میکنی اونم اگه ت ...

باشه😁😁😁😁😁مرسی😁😂♥️ امتحان میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40