2777
2789

سلام شبتون بخیر مامانا💕✨

ی مدته فرار می‌کنه ک پوشکش نکنم بدون شلوار می‌خوابه خلاصه خودش از پوشک متنفر شده 

امشب برام خیلی جالب بود ک دیگه نمی‌تونست تو پوشک جیش کنه و بهم گفت دودو دوف شده🫣😂

نگا کردم دیدم جیش داره بردم دستشویی امتحانی

جیش کرد ، همیشه میبردمش مقاومت میکرد😁😁

آوردمش گفتم مامان هروقت جیش داشتی بگو مامان بریم جیش بکنیم تا ببرمت دستشویی ( عاشق دستشوییه😐🤣)

بعد ۲۰ دقیقه گفت جیشی بکنیم باز بردمش دستشویی

۲۵ ماهشه

الان اوکیه به نظرتون؟!

خودم دیر از پوشک گرفتم نخواستم اذیت بشیم هردو

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه خواهر من ببخشید اما از دستشویی کردن تو مای بیبی بدش میومد برعکس اون یکی بچش که پدرمونو در اورد

چند وقتش بود از پوشک گرفتن ؟

آخه برام خیلی جالب بود که بدون آموزش آنچنانی ، خودش پوشک رو نخواست 

انگار ک امادگیشو پیدا کرده باشه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

اوخی عزیزم 

😍😍😍😍خیلی خوشحالم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از فامیلا انقدر دیر گرفت خود بچه گفته بود اینو دیگه پام نکنید میرم دستشویی     توام ...

😂😂😂😂

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

چرا میگین ۲۵ ماهه😂خب بگو دو سالو نیم دیگ 

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
یکی از فامیلا انقدر دیر گرفت خود بچه گفته بود اینو دیگه پام نکنید میرم دستشویی     توام ...

🤣🤣🤣🤣

آخه من چندتا مجله روانشناسی خوندم گفته بود تا سه سالگی فرصت داره 

بچه خواهر شوهرمو دیدم با وجود اینکه دختره و میگن دخترا باهوشترن زود از پوشک گرفتن خیلی اذیت شد هم خودش هم مامانش ...

منم نخواستم سخت بگیرم بهش زمان دادم، فقط یسری آموزشهای پیش و پا افتاده بهش دادم 

مثلا با خودم بردم دستشویی متوجه بشه دستشویی رفتن یعنی چی 

یا بردم دستشویی شستمش با فضای دستشویی آشنا بشه🤣🤣🤣

و یادش دادم باید رو سنگ دستشویی بشینه

الان دفعه دوم بردمش خودش قشنگ میدونست چطور باید بشینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا میگین ۲۵ ماهه😂خب بگو دو سالو نیم دیگ 

دوسال و نیم میشه ۲ سال و ۶ ماه 

۲۵ ماهه میشه ۲ سال و یک ماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی سال و نیم بود بعضی بچه ها اینجورین 

ای جانم ماشاالله ♥️ چ زود متوجه شده هزار ماشاالله

پسر من متوجه نمیشد خیلی چیزا رو ، الان ک حرف میزنه قشنگ متوجه میشه ب نظرم دیگه وقتش بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوسال و نیم میشه ۲ سال و ۶ ماه  ۲۵ ماهه میشه ۲ سال و یک ماه

همون منظورم بود فداتشم  خداحفظشوکنه ماشالله اسپند دودش کن 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
همون منظورم بود فداتشم  خداحفظشوکنه ماشالله اسپند دودش کن 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 ...

ممنونم عزیزم ماشاالله به جون بچه هاتون😍😍😍😍😍 خیلی خوشحالم 

جز دلهره هام بود این از پوشک گرفتن بچه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جانم ماشاالله ♥️ چ زود متوجه شده هزار ماشاالله پسر من متوجه نمیشد خیلی چیزا رو ، الان ک حرف میزن ...

قربونت برم❤️ به خود بچه بستگی داره بچه خواهر شوهرش تا سه سالگی تو مای بیبی بود