2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفند دود کردن

خوندن ۴قل و آیت الکرسی و همراه داشتنش

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تخم مرغ بشکن خون کن مرغی خروسی چیزی قربونی کن بده فقیر

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

میخوام دخترمو ببرم عروسی نمیتونم اسفند دود کنم

بچه ها مهمترین دارایی هرانسانی هستن اگر مغرور باشیم و شیفته شون بشیم و فراموش کنیم که خدا اونارو به ما هدیه داده ممکنه با خدای نکرده بیماری یاناراحتیشون تنبیه بشیم به این میگن چشم زخم که اول ازهمه ممکنه ازطرف مادرباشه

من هرچی میدونستم گفتم شما میتونی چندتاشو انتخاب کنی 

خواندن دو سوره فلق  و ناس ((((( خواندن سوره ناس و فلق ساده ترین دستور برای رفع چشم زخم است و پیامبر(صلی الله علیه وآله) به عنوان تعویذ این سوره ها را برای امام حسن و امام حسین می خواندندیکی دیگر از شیوه های پیشگیری و درمان خواندن سوره معوذتین به ویژه سوره فلق است.)))))))

🌼ان یکاد

🌼خواندن چهار قل قبل از خواب

🌼از روش هایی که در قرآن به آن اشاره شده است، ظاهر نشدن در برابر شور چشمان و کسانی است که دارای این قدرت هستند.

🌼همچنین خواندن آیات 54 تا 56 سورة اعراف نیز توصیه شده است.

🌼 تلاوت سوره های حمد، توحید، ناس، فلق و آیة الکرسی توصیه شده است.

🌼 برای پناه بردن از چشم زخم، حرز امام جواد(ع)را همراه داشته باشد مثلاً در انگشتری.

🌼برای دفع چشم زخم، اسپند نیز مؤثر است.

((( بر هر یک از برگ و دانه اسپند ملکی موکل است که با آنهاست تا بپوسد و ریشه اش و شاخه اش غم و سحر را برطرف می کند.(مفاتیح الجنان، باب سوم))))))

🌼🌼 امام علی (ع ) می فرماید : هر گاه کسی از شما انسان یا چیز زیبایی را دید و از آن خوشش آمد بگوید:

آمنت بالله و صلی الله علی محمد و آله،🌛    من به خدا ایمان آوردم و درود خدا بر محمد و آل او باد🌜

در این صورت چشم او تأثیر منفی نخواهد داشت. (ج60، ص18)

🌼🌼 زمانی که احساس کردید در معرض چشم زخم دیگران هستید یا خودتان نگاهی می کنید که ممکن است چشم زخمی برای دیگری در آن باشد، 3 بار بگویید:

ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم 🌟 انشاءالله هیچ نیرویی جز به خدای متعال و بزرگ نیست🌟

تا اثر آن دفع شود.

🌼🌼 امام رضا علیه السلام می فرماید :

هرگاه تو را چشم زنند، کف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره حمد و قل هو الله احد و معوذتین را قرائت کن و هر دو کف را به صورتت بکش .خداوند تو را از گزند آن حفظ می کند. (مکارم الاخلاق، ص 474)

🌼🌼 برای در امان ماندن از چشم زخم صدقه دادن و تکرار معوذتین و تکرار لاحول و لا قوۀ الا بالله مفید است .

🌼🌼 برای در امان ماندن از چشم زخم هنگام اذان با صدای بلند اذان بگوید.

🌼🌼برای اینکه از چشم زخم در امان بمانید می توانید پس از نماز صبح 50 آیه از قرآن را با صوت جهر و آشکار تلاوت نمایید

🌼🌼برای اینکه از چشم زخم در امان باشید ، همراه خود قرآن داشته باشید

🌼🌼خواندن زیاد آیه الکرسی نصب آن در خانه موجب دور شدن چشم بد از شما می شود.

🌼🌼 انگشتر 7جلال و عقیق یمنی اصل نیز برای حفاظت از چشم زخم خوب است.

🌼🌼 خواندن سوره یس و حمل نوشته این سوره شما را از شر جن و چشم زخم در امان نگه می دارد .

🌼🌼 دعای سریع الاجابه برای چشم زخم

برای دفع چشم زخم برای ابطال چشم زخم و دفع نظر بد ، در ابتدا نیت کرده و در زمان سعد و مکانی پاک با رعایت آداب و شرایط و طهارت دعای ذیل را بخواند و آن دعا اینست :

(اَللّهُمَّ ذَا السُّلْطانِ الْعَظیمِ وَالْمَنِّ الْقَدیمِ وَالْوَجْهِ الْکَریمِ ذَا الْکَلِماتِ التّامّاتِ وَالدَّعَواتِ المُسْتَجابات عافِ فُلاناً مِنْ اَنْفُسِ الْجِنِّ وَ اَعْیُنِ الاِْنْسِ ) .

خدایا ای صاحب سلطنت بزرگ و نعمت دیرین و ذات بزرگوار و صاحب کلمات تام و تمام و دعاهای مستجاب شده عافیت ده فلانی را از نفسهای جنیان و چشم مردم.

🌼🌼 پیشگیری را هم جدی بگیریم

برای اینکه از چشم زخم در امان بمانید ، پیشگیری را هم جدی بگیرید و امکانات خود را خیلی به نمایش نگذارید و درآمد، مخارج و ... را پنهان کنید.

بچه ها مهمترین دارایی هرانسانی هستن اگر مغرور باشیم و شیفته شون بشیم و فراموش کنیم که خدا اونارو به ...

ن من اصلا مغرور نیستم من خودم خیلی سختی کشیدم تا خداراشکر خدا معجزشو نشونم داد فقط نگرانم