2777
2789

دیشب شام بیرون خوردیم، امروز نهار و امشبم شام باز از بیرون گرفتیم، تو طول هفته شاید ۳ یا ۴ وعده خونه بخوریم، حالم بهم میخوره از غذای بیرون، دو شیفت سرکارم و از نظر جسمی نمیکشم آشپزی کنم، یه مدت با یه خانمی قرار داد بستیم که کارش این بود برای چندین خونواده غذا درست میکرد ولی چون مثلا ما یه روز غذای سبک دوست داشتیم اون مثلا ماهیچه میاورد یه روز غذای سنگین میخواستیم یه چیز سبک میاورد و تنوعش دست خودمون نبود کنسل کردیم. حالا نمیدونم یه خانم رو بیارم خونه با وسایل خودم غذا درست کنه؟ یا چه راه دیگه ایی به ذهنتون میرسه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بیاد درست کنه بهتره

جلوی چشم خودتون می بینید چی کار میکنه

پیاز داغ آماده همیشه داشته باشید برای مواقعی که خودتونمیخواهید چیزی درست کنید

زودپز و پلوپز هم کمک کننده است

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
غذا درست می کنیم

دو شیفت سرکار میرید یا یه شیفت؟🥲

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

من خودن درس میکنم وقت میزارم مرغ صبح زود میزاشتم بپزه اماده برنجم دم میکشی اماده ۹ نیم صبح سرکار بودم شبام سبک میخوردم یاغذا ظهر سبک شام میخوردیم یه شب ماکارانی بخایم سریع درس میکنم  

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خدا خیرتون بده. شاغل بودن بخاطر رفاه و زندگی بهتره. منم شاغلم هرروز غذای فردامو درست میکنم. من ساعت 4از سرکار میرسم خونه یه بسته گوشت می‌ذارم رو کابینت و میرم می‌خوابم وقتی بیدار میشم یه غذا درست میکنم. 

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است

من اخر هفته ها یه چیزایی درست می کنم مثلا چند نوع خورش و مایه ماکارونی و ...با گوشت تازه درست می کنم و فریز می کنم بعد وسط هفته کارم راحته فقط یه برنج تو پلوپز میذارم با خورش میخوریم یا درست کردن ماکارونی کلا بیست دقیقه ای میشه وقتی مایه ش اماده باشه

آره یکیو بگیر بیاد تو یه روز چندمدل غذا بپزه واسه ۲روز اینجوری هم بصرفه است هم سالم تره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜