2777
2789
عنوان

آیا شما هم همچین حسی دارید؟؟🖐🏻

164 بازدید | 11 پست

وقتی وارد جامعه میشی یا حتی فضای مجازی ،شاید بارها فکر کنیدکه در ظاهر عدالت کافی ای وجود نداره که خودتونو متقاعد کنید ، هر کدوم از ما ی سری دغدغه های خاص خودمون رو داریم ،قدر داشته هایی رو که داریم ب اندازه کافی نداریم،بجاش بیشتر حسرت نداشته هارو میخوریم ، گاهی هم به خودمون میگیم ک ایکاش وجود نداشتیم یا اصلا توی همون دوران بچگی میموندیم 💔 

واقعاً خیلی عجیبه ظاهر این زندگی ...

ولی فقط کافیه چند لحظه ای رو با خودمون خلوت کنیم تا ب خلقت آفرینش بنگریم🌍، ب انسانیت 🌿 ،خیلی زود میفهمیم ک دنیا بسیار فراتر از نیاز های مادی انسانه، طوری داریم رفتار میکنیم ک انگار همه چیز توی این ۷۰/۸۰ سال زندگی تموم میشه ب شدت ب مادیات فکر میکنیم ، ب راحتی باعث شکستگی دل دیگران میشیم و بسیار مثال دیگه ...  

خب هر کدوم از ما سرنوشت متفاوتی داریم ، 

خیلی از چیز هایی ک توی این دنیا داریم ب اراده ما نبوده ک گاهی از بودنش خوشحال یا گاهی ناراحت باشیم ولی ما دلی داریم ک اگه ب درستی ازش بهره ببریم اون موقع هست ک میبینیم بهترین خود و خدامون هستیم ✨❤️🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا خوندم نوشته بود جامعه ای که برابری و عدالت را هدفی والاتر از آزادی میدانند نه به برابری میرسن نه به آزادی.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

یه جا خوندم نوشته بود جامعه ای که برابری و عدالت را هدفی والاتر از آزادی میدانند نه به برابری میرسن ...

من نیتم خیر بود 

حالا برداشت شما رو نمیدونم ،امیدوارو ک همون مقصد خیر باشه 🤝🏻🤓

خب حالا از دل هامون چه استفاده ای بکنیم؟    

خب همین ک تمام تلاشمونو بکنیم ک ب درجه والایی از انسانیت برسیم ، از ویژگی های انسانی ب اندازه کافی استفاده کنیم ، یا حتی ب افراد ضعیف تر از خودمون در حد توان کمک کنیم...