2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام ازمن بی دلیل متنفرن

205 بازدید | 18 پست

اصلابراشون بدنبودم اصلا،خیلی هم مهربون و مودبم،هرجایی رغتم براشون سوغات گرفتم خودم باحقوق خودم،همیشه بهشون خوبی کردم،یادم نمیادبهشون بدی کرده باشم یاحزف بزنم بهشون پیش کسی.امااونابامن لجن خیلی، همسرم هدیه برام بگیزه خیلی بذشون میادک چرا گرفتی،اصلادوس ندارم خونشون برم دیگ،دوس دارم انفالوشون کنم ازپیجم.چطوررفتارکنم ک بدونن من احمق نیستم.ب من حسودی میکنن کلا نمیدونم چرا. وقتی کسی مزاحمشون میشه میکن فلانی بوده(ینی من)  واقعاچرا ادمها وقتی باهاشون خوب مهربون خوش خنده ای سواستفاده میکنن. 

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها

خواهرشوهرای من=عن تفت داده

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا چرا مگ ما عروس ها چ کار کردیم جنسشون بده 

منم نمیدونم از عجایبه

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

محلشون نذار و بهشون محبت نکن .

من تازه بعد از سی سال فهمیدم بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که با همه خوب بودم حتی اونایی که دلمو شکستن .

وقتی کسی بهت بی احترامی میکنه نه بهش احترام بذار و نه محبت کن چون لایق نیس 

🐈🐈‍⬛
مامان من با زندایی م اینجوری نیست جنس آدم باید خوب باشه

وای مامان منم با زن دایی هام مث دوسته اروم کازی بهشون نداره اما اینا با من کلا دعوا دارن ی چیزی بخزم زیر چشمی نگاه میکنن کلا از نامزدی ازمن متنفربودن وسایلای بد اوردن وقدیمی بدونه تزیین درحالی ک کلی پول گرفته بودن ازشوهرم سفره هفت سین پلاستیکی اوردن وسایل خونه خودشون ک ترک برداشته بود درحالی ک پول گزفته بودن تزشوهرم. هیچ وقت اینارو فراموش نمیکنم

محلشون نذار و بهشون محبت نکن . من تازه بعد از سی سال فهمیدم بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که با هم ...

اره منم باهمه خوب بودم همه گفتن وای چقدر ساکت چقدر اروم چقدر مهربون چقدر دلسوز. اماپروشدن. الان دوماهه اصلامحلشون نذاشتم. 

اره منم باهمه خوب بودم همه گفتن وای چقدر ساکت چقدر اروم چقدر مهربون چقدر دلسوز. اماپروشدن. الان دوما ...

چقدر شبیه منی 

منم آروم و مهربون  و دلسوز و مودب ...

متاسفانه اینا به چشم کسی نیومد و همیشه جواب من بی احترامی بود .

الان دیگه نمیخوام ادامه بدم چون حس میکنم دارم مریضی روحی میگیرم از بس که بی احترامی دیدم و دم نزدم

🐈🐈‍⬛