2777
2789

تو این چهار ماه کلی اتفاق میتونه بیفته 

رفتی و پای یکی دیگه درمیون بود چی؟ 

به این فکر کردی که اگه دلش بود چهار ماه بی خبر نمی موند ازت ؟ 

بری و سرخورده ترد بشی خوبه ؟ اون موقع با غرور خورد شده و حاله خراب چیکار میکنی 

ولش بسپار بخدا 

صلاحت باشه برمیگرده نباشه هم با همون رفتنش میره 

چیزی که برا تو باشه هیچ وقت از کنارت رد نمیشه 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم مطمعن باش کسی از نبود کسی نمرده هرگز

فقط کافیه بخودت بیای همین ارزش خودتو حفظ کن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
تو این چهار ماه کلی اتفاق میتونه بیفته  رفتی و پای یکی دیگه درمیون بود چی؟  به این فکر ک ...

اخه من از این میسوزم که نمیخواستم باهاش اوکی بشم اصلا اهلش نبودم، تو دانشگا هر جا میرفتم دنبالم میومد، ی جوری که همه میگفتن بابا این برا تو میمیره. 

و من راضی شدم باهاش اوکی بشم، درسم که لطمه خورد هیچی الانم ول کرد و رفت....آخه وقتی نمخان بمونن چرا میان؟ 

اخه من از این میسوزم که نمیخواستم باهاش اوکی بشم اصلا اهلش نبودم، تو دانشگا هر جا میرفتم دنبالم میوم ...

مریضن واقن نمیدونم چی بگم در وصف پسرا 

اهمیت نده بهش 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

واقعا برا خودمم سواله چون، یهو و بی خبر دیگه جوابمو نداد. ولی قبلش هی میگفت ک دیگه برام مهم نیستی&nb ...

واقعا این حرفو میزد تو بازم باهاش ادامه میدادی ؟؟؟

تازه داری فکر می‌کنی که بهش برگردی ؟؟؟

هعی واقعا دیگه حرفی نیست 🚶

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

واقعا این حرفو میزد تو بازم باهاش ادامه میدادی ؟؟؟ تازه داری فکر می‌کنی که بهش برگردی ؟؟؟ هعی واقع ...

خرم دیگه 😅

تازه واقعا هیچی نیست و من خیلی از اون سر ترم. ولی نمیدونم چرا. 

در هر صورت که جلو خودمو میگیرم 

خرم دیگه 😅 تازه واقعا هیچی نیست و من خیلی از اون سر ترم. ولی نمیدونم چرا.  در هر صورت که جلو ...

درکت میکنم دقیقا عین خودت منم موندم تو دو راهی اما با این فرق که بهت گفته براش مهم نیستی اما به من اینو نگفت

گفته نمیتونم چت کنیم اما چیزی تموم نشده و نمیشه 

ولی برام تموم شد منم موندم بین قلبی که میخواد برگرده و عقلی که می‌دونه این اشتباهه 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️