2777
2789

تونر ۸۰۰تومن

ابرسان یه میلیون دویست

سرم ویتامین سی ۵۰۰

و.....

بااینکه چندان اوضاع مالی خوبی ندارن .

منم پول ۴۰۰ ۵۰۰ تومنو ندارم یا انقد قناعت میکنم که لنگ نمونیم.

هههعی

اینا توی یک ماه که تمام نمیشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقد اهمیت نداره رسیدگی به پوست

بیشتر به خاطر حس و حالشه وگرنه تاثیری روی پوست نداره آنچنان بیشتر به خاطر تبلیغات زیاد آدما به سمت روتین پوستی رفتن

به نظرم به جز شستن صورت و ضدآفتاب و نرم کننده بقیش وقت تلف کردنه

والا من انقد خرج نمیکنم ولی ی روتین پوستیو همیشه دارم ژل شستشو و تونر و ارایش پاک کن و ترمیم کننده جای جوش و ابرسان رو همیشه دارم برندای خیلی گرون نمیخرم ولی خیلی بد هم نیس دیپ سنس و نوتروژینا و اینچیزا میگیرم 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

من میخرم ولی هر وقت تموم شه 

همش که تو یک ماه نمیفته 

یک ماهه هم تموم نمیشه میخرم چند ماه استفاده میشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

هر ماه که نه مثلاً الان میخرن چند ماه استفاده میکنن دیگه

بعدشم بنده خدا الان ۵ تومن پولی نیست که

دیگه الان زیر یه تومن مانتو نیست اگه بدون خرید لباس اضافه بخوای فقط کیف و کفش و مانتو بخری همون ۵ تومن درمیاد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
والا من انقد خرج نمیکنم ولی ی روتین پوستیو همیشه دارم ژل شستشو و تونر و ارایش پاک کن و ترمیم کننده ج ...

نوتروژینا ابرسانش عالیه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اونقد اهمیت نداره رسیدگی به پوست بیشتر به خاطر حس و حالشه وگرنه تاثیری روی پوست نداره آنچنان بیشتر ...

اینا همه برای تبلیغات و فروش محصولاته و درنهایت اونا که این چیزارو تبلیغ میکنن خودشون برای زیبایی و جوانی پوستشون جراحی انجام میدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پدر پولدار شوهر پولدار شغل پردرآمد دوستم باباش پولدار ماهی ۱۰ تومن خرج گربشه

خوشبحالش اونوقت من کلی تلاش ولی دریغ از ی درامد

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)