2777
2789

آیا تو خانواده توسط پدر یا مادرتون مورد مقایسه قرار گرفتین حالا چه با خواهر برادر چه با خویشاوندان و اشناها؟! چه حسی بهتون دست داده؟ افسردگی یا حس دیگه؟ بیایین بگینو سر چه چیزهایی مورد مقایسه قرار گرفتین

نه اصلا 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خواهرم همش بچه شو میکوبه توی سر ما در حالی که بچه ش چیزی نیست و اینکارش باعث شده هم ما ناراحت بشیم هم بچه ش برای اینکه همیشه ازش تعریف کنن همش تلاش کنه خوب یا بهترین باشه درحالی که خیلیا میگن وای فلان کارش رفتارش و... خیلی بده.همین مقایسه باعث شده بیشترین ضربه رو به بچه خودش بزنه

مامانم و مادربزرگم و خالم همیشه منو با دختر ی فامیلاشون مقایسه میکردن

فکر کن من ۸ ۹ سالم بود یا بیشتراونم دوسه سال ازم بزرگ تر بو

اون همه کاری میکرد طرف میشست جارو میکشید مهمون میومد خیلی کار میکرد

توقع داشتن همیشه مث اون باشم هروقت میرم خونه مادرم همش از اون میگفتن میخواستن فقط بشینن من واسشون کار کنم

از همشون بدم میاد حتی اون دختره الان هروقت همو ببینیم خیلی عادی رفتار میکنم ولی ته دلم میخوام بکشمش

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
هیچی؟ یعنی در هیچ موردی؟ درس؟ کار؟

نه خداروشکر اصلا هیچی نگفتن 

فقط یکبار مامانم گفت اگه ده سانت دیگه بلندتر بودی خوب بود😅 ولی من اصلا ناراحت نشدم 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋