2777
2789

چند روز پیش آزمایش تیروئید داده بودم امروز بردم پیش دکتر.

دکتر گفت تیروئیدت کم کاریش بهتر شده ولی قند ناشتات بالاست احتمالا دیابت داری باید دوباره آزمایش بدی.

اما من همش25سالمه.چرا تو این سن باید دیابت داشته باشم آخه؟

من هرروز ورزش میکنم قند و شکر مصنوعی استفاده نمیکنم تغذیه ام رو خیلی رعایت میکنم تازه تو خانواده هم ثابقه اش رو نداریم دارم دیوونه میشم یعنی امکان داره اشتباه شده باشه؟

من هنوز سنی ندارم آخه حاظرم بمیرم ولی دیابت نداشته باشم😭

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که چیزی نیست اضافه وزن نداری ؟ همسرم داشت قندش یکم بالا وزن کم کرد خوب شد 

نه عزیزم میگم که من ورزش میکنم حرفه ای.خودم مربی ام.

اضافه وزن ندارم و همه چی رو کامل رعایت میکنم از این میسوزم که بااین همه رعایت چرا باید دیابت باشه.

فقط امیدوارم اشتباه شده باشه

چرا غصه چیزی رو میخوری که هنوز ازش مطمین نیستی. البته ما عادت داریم خودم هم از همه بدترم هنوز اتفاقی ...

دست خودم نیست من اصلا دلم نمیخواد تو این سن دیابت داشته باشم حاظرم بمیرم ولی دیابت نگرفته باشم

147

ببین اینجور موقعها مجدد تکرار میکنن

تو ساعت ناشتایی و اون ازمایشگاهی که میری دقت کن

بعدش هم با یه بالا بودن قند ناشتا نمیگن دیابتی باید تست گلوکز بدی و اون تست که قند سه ماهه را چک میکنه hba1c

دیابت خیلی هم به میزان استرس بستگی داره

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
ببین اینجور موقعها مجدد تکرار میکنن تو ساعت ناشتایی و اون ازمایشگاهی که میری دقت کن بعدش هم با یه ...

عزیزم ببین شما چه خوب توضیح دادی اون دکتر تا آزمایشمو دید گفت خانم مشکوک به دیابتی.قند ناشتات خیلی بالاست.

منم بدجور نگران شدم.

من 5ماه پیش آزمایش دادم قندناشتام75اومده بود چجوری یهو این همه باید بره بالا.

فقط امیدوارم که آزمایشم اشتباه بوده باشه

عزیزم ببین شما چه خوب توضیح دادی اون دکتر تا آزمایشمو دید گفت خانم مشکوک به دیابتی.قند ناشتات خیلی ب ...

نگران نباش تکرار کن

ایشالا که اشتباه شده

حتی یه درصد هم درست باشه با یه ناشتا به کسی نمیگن دیابتی

گاهی اوقات تو بدترین حالتش با یه دوره مصرف قرص همه چی به حالت قبل برمیگرده

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
نگران نباش تکرار کن ایشالا که اشتباه شده حتی یه درصد هم درست باشه با یه ناشتا به کسی نمیگن دیابتی ...

عزیزم ممنونم ازت برای دلگرمیت خدا بهت خیر بده💚🍀