2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بدبختن بعضی از زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 43 پست

تا پاتو‌ تویکفش نکردی نمیتونی قضاوتش کنی

وقتی نه راه پس داری نه راه پیش مجبوری ادامه بدی

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همه شعاره چون همین ماها بشنویم به زن مثلا قهر کرده یا درخواست طلاق کرده سریع میگیم چه مادری!!!!اگه مادر بود در حد مرگ هم بود باز میموند،،،،تو همین سایت دیدم مادر باید. بمونه حتی اگه مرد چون اعتقاد دارن بچه فقط از تخمک و ب خواست زن دنیا اومده و مردا پدر نیستند شمرن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
درسته اینم حرفیه ولی خب بعضیا توانایی اینو دارن حرکتی بزنن و هیچ کاری نمیکنن 

اونا یا دلشون گیره ، یا بفکر بچهاشونن، یاهم اعتماد به نفس و پشتوانه ندارن و از همه مهمتر ترسو ان ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینا همه شعاره چون همین ماها بشنویم به زن مثلا قهر کرده یا درخواست طلاق کرده سریع میگیم چه مادری!!!! ...

خب باید از یجایی تغییر کنه این تفکرات 

قبلنا طلاق خیلی وحشتناک بود ولی الان دیگ یکم عادی تر شده 

به مرور زمان اگر زنا از حق خودشون دفاع کنن دیگ این زر زرا رو نمیشنویم

نمیشه در مورد زندگی دیگران نظر داد.

ولی اینو میدونم این کارا نه اسمش فداکاریه، نه مظلوم بودن. کسی که خودش اجازه میده بهش ظلم بشه، مظلوم نیست، بلکه بهش میگن مُتِظلّم. خیلی با مظلوم بودن فرق داره

فداکاری هم زمانیه که آدم جونش یا هر جیزی رو فدای چیز باارزش تری کنه. پس موندن تو یه زندگی ناسالم (به هر دلیلی و با هر دیدگاهی) اسمش فداکاری نیست. چون عمرش و جونش و اعصاب صرف چیز باارزشی نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سکوت درست نیس

ولی زندگی هم میدون جنگ نیس

روز اول چشماتونو خوب وا کنید که اشتباه انتخاب نکنید

بعدش دیگه یا بسازید یا طلاق

حوصله دارید یکسره بده بستون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب باید از یجایی تغییر کنه این تفکرات  قبلنا طلاق خیلی وحشتناک بود ولی الان دیگ یکم عادی تر شد ...

طلاق همیشه بد و زشته و اینکه طلاق عادی شده چیز خوبی نیست اصلاااا .. باید انتخاب درست و وسواسی کنن تا از زندگی مطمین نیستن بچه نیارن .. ساده و توسری خور نباشن 

اینا همه شعاره چون همین ماها بشنویم به زن مثلا قهر کرده یا درخواست طلاق کرده سریع میگیم چه مادری!!!! ...

نه واقعا دیگه خیلی وقته همچین دیدگاهی نیست

دوست من یه زندگی معمولی داشت با دو تا بچه. چند وقته شوهرش هر بلایی سرش میاره شوهرش و پدرش باهم به این خانم فحش دادن و شوهرش گفته نمیخوامت. اونم دوتا بچه رو گذاشت اومد پیش مادرش. دلش برای بچه هاش تنگ میشه ولی میگه دوست ندارم بچه هام خفت دیدن منو ببینن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب باید از یجایی تغییر کنه این تفکرات  قبلنا طلاق خیلی وحشتناک بود ولی الان دیگ یکم عادی تر شد ...

تو همین سایت اومدم حق بدم همه ریختن سرم حتما خودت مادر بدی هستی ،،مادر باید جون بده ولی بمونه ،گفتم اونم پدرشه مرد غریبه نیست گفتن نه فقط مادر،،گفتم حتی اگه دعوا بشع حتی اگه مادر اعصاب زندگی نداشته باشه گفتن چون زنه چون مادره دنده اش نرم باید بمونه غلط کرد یه شب عشق و خال کرد الان بزارع بره،گفتم پدر چی پس ؟! گفتن اون ب خودش مربوطه ولی زن باید بمونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو همین سایت اومدم حق بدم همه ریختن سرم حتما خودت مادر بدی هستی ،،مادر باید جون بده ولی بمونه ،گفتم ...

با چه بی عقل هایی طرف صحبت بودی!