2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بدبختن بعضی از زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 43 پست
نه واقعا دیگه خیلی وقته همچین دیدگاهی نیست دوست من یه زندگی معمولی داشت با دو تا بچه. چند وقته شوهر ...

گذاشته اومده می‌دونم ولی الان همین رو تاپیک‌ کنی ببین چی میگن ،همه میگن اون مادر نبود ،یا اون حتما یکی دیکه رو پیدا کرده،یا چرا بچه ها رونبرده ،یا الهی فلان شه بیچاره بچه ها ،دیدم اینجا عزیزم ،تو زندگی واقعی هم دیدم و شنیدم به زمان خودم هم جزو همون بیرون گود نشسته ها بودم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو همین سایت اومدم حق بدم همه ریختن سرم حتما خودت مادر بدی هستی ،،مادر باید جون بده ولی بمونه ،گفتم ...

اینطوریام نیست.زنی که صبح تا شب کتک میخوره و میدونه شوهرش معتاده ادم نیست باید جدا شه اگه جدا نمیشه چرا بچه دار میشه؟ اگرم بچه دار شده وقتی داره از دست اون مرد فرار میکنه نباید بچه رو ول کنه جون خودش نجات بده و بگه بچه به درک! کسی نمیگه جون بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چه بی عقل هایی طرف صحبت بودی!

اکثریت جامعه اینه کم سواد بی سواد نود درصد دیدگاه جامعه اینه ،زن هست ک زندگی رو می‌سازه،،،هیچ کسی مادر نمی‌شه ،،،مادر باید بمونه بسوزه،،،طرف می‌گه دارم خدا میشم ولی نه پول دارم نه شغل میخام بچه رو بزارم پیش پدرش آخر هفته ببینمش همه اومدن آخه تو هم مادری ،این شد مادری ؟! ببر خونه ی خودت خدا بزرگه به کاری کن فقط ور دلت باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببینین تو روابط آدما نه فقط زن و شوهر حتی مادر و فرزند باید یه مرزهایی رعایت بشه،ادم می‌تونه با عکس العمل های درست نه لزوما تهاجمی این مرزها رو حفظ کنه.

حتی تو روابط بین دولت و ملت هم این مطلب صادقه.

نباید خیلی مطیع وحرف گوش کن باشیم.تو هر رابطه ای باید دو طرف برنده باشن.

تجویز طلاق به آدما تبعاتی برا جامعه داره.

زنهای تنها وبی پول ،فرزندهای طلاق پر از عقده وناکامی جامعه رو به سمت نابودی می‌بره.

دور وبرتون رو با چشم باز نگاه کنید ،ببینید چه خبره

اینطوریام نیست.زنی که صبح تا شب کتک میخوره و میدونه شوهرش معتاده ادم نیست باید جدا شه اگه جدا نمیشه ...

وقتی پول ندارع وقتی شغل و حامی ندارع کجا ببره ؟! ولی اون معتاد مادر داره خواهر داره نگه میدارن ،

اکثریت جامعه اینه کم سواد بی سواد نود درصد دیدگاه جامعه اینه ،زن هست ک زندگی رو می‌سازه،،،هیچ کسی ما ...

ای بابا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینطوریام نیست.زنی که صبح تا شب کتک میخوره و میده شوهرش معتاده ادم نیست باید جدا شه اگه جدا نمیشه چر ...

والا زنم اشتباه کرده که زن آدم معتاد وحشی شده بچه هم آورده براش خودش بره پی زندگی بچه بدبخت بذار زیر دست پدر نالایق 

وقتی پول ندارع وقتی شغل و حامی ندارع کجا ببره ؟! ولی اون معتاد مادر داره خواهر داره نگه میدارن ،

اولش فکر کنه قبل بچه دار شدن میرفت! معتاد اگه مادرخواهر داشت که جمعش میکردن ترک کنه! کسی که براش مهم نیست بچه خودش معتاد میاد نوه رو تو پرقو نگه میداره؟

اون بچه هم یکی میشه مثل آوا

ببینین تو روابط آدما نه فقط زن و شوهر حتی مادر و فرزند باید یه مرزهایی رعایت بشه،ادم می‌تونه با عکس ...

مگه من گفتم همه برن طلاق بگیرن؟ بعضی از اخلاق ها و رفتار ها هیچوقت عوض نمیشه مثل تنوع طلبی خیانت و هی تکرار میشه 

موندن تو همچین زندگی یعنی نابود کردن ذره ذره خودت 

گاهی طلاق بهترین راهکاره 

همین زوج فردا پس فردا بچه دار میشن یه بچه پر از عقده و بدبخت که همش دعوای پدر و مادرو دیده تحویل جامعه میدن 

نهایتا خود بچه هم میشه یه خیانت کار چون اینقدر دیده واسش عادی شده 

اولش فکر کنه قبل بچه دار شدن میرفت! معتاد اگه مادرخواهر داشت که جمعش میکردن ترک کنه! کسی که براش مهم ...

همه نامادری ها بد نیستند اکه این‌طور بود هر روز یه نفر میمرد،،من اعتیاد رو نگفتم ،موارد دیگه رو هم گفتم ،اون زن تنها بچه نیاورده یه اسپرم هم وارد شده و دلش خواسته ،پس اینقدر توقع از زن بالا نره ،زن قهرمان نیست ،تاب و تحمل هر مس فرق دارع ،،گاهی آرامش بچه تو همون طلاقه ،،اونم پدره ،شمر نیست ،پدر داریم از مادر مهربان‌تر

همه نامادری ها بد نیستند اکه این‌طور بود هر روز یه نفر میمرد،،من اعتیاد رو نگفتم ،موارد دیگه رو هم گ ...

قرار نیست همه کشته بشن. خیلیا از جانب نامادری آسیب جسمی و روحی روانی دیدن. موارد دیگه مثلا چی؟ مگه شما موردایی نمیگی شرایط برای مادر خیلی سخته و داره جون میده مجبوره بره؟ اگه شوهرش خوب باشه چرا جدا میشه؟معمولا همه اونایی که میگن بچتو نذار برو بخاطر اینه که شوهره آدم نیست و روزگار بچه رو هم سیاه میکنه. وگرنه مرد بد نیست بچه پیش پدر باشه بهتره