2777
2789

سلام بچه ها

میخوام بهتون یه چیزی رو بگم ، هر چند بعضی ها میگن اشتباه ، اما من میخوام بگم هیچ موقع نزارین یه حسرتی تو دلتون و قلبتون بمونه، به جان مادرم حقیقته تمام حرفام 

الان تعریف میکنم چرا این حرف و میگم  ،البته تو چند تا قسمت چون طولانی میشه یکسری ها نمیخونن، من عاشق یه پسری شده بودم ، بعده هفت ماه متوجه شدم که این پسر خواستگار من شده ، حالا این رو متوجه نشدم که یکی من رو به ایشون معرفی کرده ، یا خوده اون آقا هم از من خوشش اومده و خواستگاری کرده

خلاصه من دل تو دلم نبود ، منی که ازدواجی نبودم ، اصلا دوس نداشتم به یه دلیلی ازدواج کنم ، بچه هایی که تاپیک قبلم رو خوندن متوجه میشن به چه علت ازدواجی نبودم

اما خانوادم به خاطر این که موقعیت ازدواج من رو نداشتن اجازه ندادن و به ایشون جواب نه دادن ، منم اون موقع سال اول دانشگاه بودم ، درسم تموم نشده بود که دستم تو جیب خودم باشه و به خانوادم فشاری وارد نشه

منم چاره ای نداشتم جز سکوت کردن ، گفتم میسپرم به خدا ، هر چی خدا صلاح دونست اون برام بیفته

دیگه سرگرم درسام شدم ، اخه رشتم یه طوری بود که درسام واقن سنگین بود و همش در پی درس خوندن بودم

تقریبا اون اقا از یادم رفته بود ،تا اینکه یه یک و نیم سال بعد خواستگاری برای من اومد ،تو تاپیک قبلیم توضیح دادم ، حرف از ازدواج شد ، مادرم همش شوخی میکرد میگفت تو خواستگار دیگه هم داری ،گفتم کی ، گفت اون اقا(همونی که عاشقش شده بودم) ،ما میخوایم تو رو به اون بدیم 

منم که دوباره دوق مرگ شده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه خواستگارم خیلی پیگیره من بود ، من نمیدونستم ازدواج کنم یا نه 

گفتم اگه به خواستگارم جواب مثبت بدم و قلبم پیش شخصه دیگه ای باشه که این یه خیانت قلبی هستش ،گناه خواستگارم چی هستش

من تو زندگیم به خیانت قلبی خیلی حساس بودم

خیلی با خودم کلنجار رفتم 

تا اینکه شماره خواستگاری که دوسش دارم رو پیدا کردم و بهش پیام دادم

پیام دادم بهش ، قسم خورد به کسی نگه ، و بعد گفت که من ازدواح کردم ، چرا زودتر نیومدی 

و منم دیگه بهش پیام ندادم چون دیگه متاهل بود ، و ممکن بود زندگیش بهم میخوره و بلاک کردم 

و من بودم یه عالمه افسوس و شکست 

چرا پا روی قلبم گداشتم

چرا زودتر نگفتم 

چرا گدشتم حسرت بمونه تو دلم

از یه طرف میگم قسمت نبوده

از یه طرفم میگم به گفته ی بعصی ها که نمیدونم درست هستش یا نه ،بعصی موقع ها قسمت دست خودمونه

خلاصه من به زمان احتیاج دارم تا فراموش کنم

به نطرتون من دوباره عاشق میشم؟

میتونم فراموش کنم؟

تو رو خدا اگه کسی رو دوس دارین و مطمئن هستین که با گفتن احساستتون آبروتون رو اون شخص نمیبره بگین بهش

شاید دیگه عاشق کسی نشین

من زتدگیم داعون شده

انگاری نمیتونم دیگه به هیچ مردی فکر کنم😔😔

اگه میگفتم ،شاید این حسرت تو دلم نمیموند

۲۲

خببب من گفتم الان سنت زیاده 

بابا یه عالمه وقت داری چرا اینجور فکر میکنی شما که چند سال باهم نبودید ک بگی دیگ عاشق نمیشم تو فقط طرف و دوست داشتی 

یکی پیدا میشه ک تازه میفهمی عشق چیه 

برات ارزوی خوشبختی میکنم

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
خببب من گفتم الان سنت زیاده  بابا یه عالمه وقت داری چرا اینجور فکر میکنی شما که چند سال باهم ن ...

باورت میشه من به خاطر اون هیچ کس رو قبول نمیکردم

دیگه این خواستگار جدیدم هم ازش خوشم اومد ، اما مثل اون اقا دوسش ندارم ،ایشونم میخواستم رد کنم ، ولی اصرار داشت

کاش به خانوادم میگفتم

شد حسرت برام