2777
2789

دختره نباید ادامه بده من خودم دوست پسر م برگشت اون موقع بهش گفتم نامزد کردم تا ول کرد خیلی اومد خاستگاری دیگه نشد خانوم الانش اون موقع بهم زنگ زد گفتم من شوهر دارم به سعید بگو دست از سرم برداره . گذشت بعد چندسال دوباره خط اون موقع مو گرفتم روشن کردم دیدم بهم داره زنگ میزنه باهاش صحبت کردم گفت همون دختره رو گرفتم بچه دار شدیم اسم دخترم اونیو گذاشتم که تو دوست داشتی خیلی پیشنهاد داد که بهش برگردم دنیارو میرخت به پام مثل دوران دوستی این خانومشم میدونست اونقدر دوستم داره ولی خودم نخواستم حتی برای بار دوم زنگ زد قاطی کردم روش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ، کافی بود پاشو بزاره دادگاه زنه رو تا سنگسار میبرن 

آره

خودشون هر غلطی که میخوان میکنن عوضی های بیشرف

ولی کافیه یه زن یکم پاشو کج بذاره

مملکت فانون نداره دیگه اگه داشت که اون مرتیکه اهوازی که سر زنشو برید و چرخوند که الان زنده نبود

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
شوهرم از خداشه من برم میترسم برمو باالتماس برگردم

همه مردا خودشون و اینجوری نشون میدن نترس اصلا به پات میفته باید شماره دخترروشکایت کنی .یه بار بیستون شدنی بگو می رم مطمئنا میگه برو مهم نیس تو برو خودش بالتماس برمیگردونتت