2777
2789
تامیتونی هم خرج بزار رو دستش تا نتونه حق خودتوبچه هاتوبده دیگری  

میزارم واجبارم واسمون انجام نمیده ولی دیدم چقدر براش شارژ میگیره دلم شکست درحالی ک واسه هزار تومن من صد بار سوال جواب میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم خیییلی اگ نیاد بدون بچه هام چیکارکنم

منم مثل تومیترسیدم به خدا کت کم میزد و همش میگفت بیا طلاق بگیر ولی اخرسراومدباالتماس برد یا بیا بیخیال باشی که اونم نمیشه با بترسونیش به یه بزرگتربگو بزار جمعش کنن باور کن شر باشی عزیزمیشی 

اره خیلی چیزاداره ولی ب من نمیده مهریم 200سکه

بدون اینکه جیکت در بیاد برو مهریتو بزار اجرا 

یه وکیلللل خوووووب بگیر که روند تسریع استفاده کنه 

اموال شوهرت به مبلغ ۶ میلیارد تومن مصادره میشه 

از هر چی مدارک دم دستته عکس و کپی بگیر حتی تونستی با دختره تماس تصویری تلفنی چیزی 

بعدش ببین شوهرت چجور میشینه سرجاش 

ممکنه بعد اینکع اموالش مصادره شد بگه اره طلاق میگیریم بچه رو ازت میگیرم نترس اون میخواد بترسونتت 

بگو اوک بچه تا ۷ سال مال مادره . بعد ۹ سال هم خودش تصمیم میگیره 

اگه هم دیدی زرنگ بازی درمیاره ‌، قشنگ با دختره و شوهرت با یه ترفندی قرار بزار بکشونشون خونه پلیسا رو بریز سرشون 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

آره خودشون هر غلطی که میخوان میکنن عوضی های بیشرف ولی کافیه یه زن یکم پاشو کج بذاره مملکت فانون ن ...

در کشور من زن مثل میت به حساب است 🤝

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

میزارم واجبارم واسمون انجام نمیده ولی دیدم چقدر براش شارژ میگیره دلم شکست درحالی ک واسه هزار تومن من ...

اینجوریشودیگه ندیده بودم خدایی هم خیانت میکنه هم  بهتون رسیدگی نمیکنه پس دیگه براچیته بندازش دور حقتم ازش بگیربابچه هات بشین زندگی کن

حرفتون درسته ها ولی من الان یه چیزی ذهنمو درگیر کرد اونم اینه که اگه قضیه برعکس بود هم شوهر استارتر ...

عزیزم یه سری ها اصلا شرایط طلاق گرفتن و جدا شدنو ندارن...خصوصا توی جامعه ای که ما زندگی میکنیم...

اگ با من بود ک الان مادرش ب عذاش نشسته بود ولی بچه هارو ب من نمیدن

نگران نباش یه مشاوره بگیر از یه وکیل یا داخل دادگستری بروازکسی سوال کن شایدهمونجام مشاوره رایگان داشتن قبلناکه داشتن با خانوادتم درددلتو بگوببین چی میگن انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیافته