2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شوهرتون جدی حرف بزنین...هردو پیش مشاور برید...اول خودتون تنها برید بعد با همسرتون....در آخر دیدین ...

حرفتون درسته ها ولی من الان یه چیزی ذهنمو درگیر کرد

اونم اینه که اگه قضیه برعکس بود هم شوهر استارتر بهش میگفت بیا بریم پیش مشاور یا همونجا سرشو از تنش جدا میکرد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

منم مشکل تورو دارم یه بار دست بچتوبگیربرو خونه بابات بترسونش.اگه اومد دنبالت نرو شماره دختر شکایت کن بکش دادگاه درخواست طلاقم بده بعداز شوهرت تعهدنامه بگیر که دنبال این کارانمیره

نمیخام جداشم بچه دارم

نمیگم ک جدا شو 

میخوام شوهرت بشینه سر جاش 

فردا پس فردا ایدز بگیری خوبه؟

مهریت چقدره ؟

شوهرت چیزی به اسم خودش داره؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

هربار زده زیرش این سری ب روش نیاوردم

اگه مطمئنی با هم بودن،ازش به جرم رابطه نامشروع شکایت کن،حتی اگه توی پیاماشون عزیزم،فدات،قربونت....اینام باشه،مجرم شناخته میشه و هم شلاق داره هم جریمه نقدی و توی سابقه ش میمونه،حداقل دلت خنک میشه،اول باید بری درخواست پرینت بدی،ولش نکن،بزار درس عبرت بشه هم برا شوهرت هم برا اون زنه،چون دست اونا زیر دندون توعه،ولی هیچ پیام تهدید و تهمت در این باره نه ب شوهرت بده نه به اون زنه،ک ازت مدرک نداشته باشن

ما صبور نبودیم😔مجبور بودیم....💔💔💔
حرفتون درسته ها ولی من الان یه چیزی ذهنمو درگیر کرد اونم اینه که اگه قضیه برعکس بود هم شوهر استارتر ...

دقیقا ، کافی بود پاشو بزاره دادگاه زنه رو تا سنگسار میبرن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

نمیخام جداشم بچه دارم

خب بچه داشته باشی

دوس داری بعداً که بچه هات بزرگ شدن هم شاهد خیانت پدرشون باشن؟ اونام ذره ذره نابود بشن؟

فکر می‌کنی با جدا نشدن داری اونارو حفظ میکنی؟ نه عزیزم روح و روان اون بچه ها با دعوا و بزن بزن نابود میشه جوری که یکم که بزرگ شدن میگن کاش پدر و مادرمون جدا میشدن و هرروز شاهد دعوا و کتک کاری نبودیم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

به خودت حسابی برس یه سری شرط و شروط بزآر که اگه دنبال اینکارابود دست بچتو میگیری میری باور کن اگه محکم واینستی اون بدتر به کاراش اذامه میده اللن باخودش میگه هربلای سرش بیارم سکوت میکنه ولی نزار اونجوری باشه

فعلا چیزی نگو تا مدارک بیشتری جمع کنی 

از واریز پول و شارز بهش اسکرین بگیرن یه جا نگهدا ر نفهمه ها

وقتی مدارکت کامل شد بگو پدر یا بردارت به زنه زنگ بزنن تهدیدش کنن که ابروتو میبریم و شکایت میکنیم

به شوهرت بعدش بگو میدونم چیکار کنم مدارکی ازت دارم که ابرو برات نمیمونه

بگو باید خونه و ماشین به نامم بزنی بگو خودتو بزار جای من