2777
2789

من وشوهرم یه شهردیگه دورازخانواده هاییم...شوهرم بیشتراوقات زنگ میزنه خانوادش اونام گاهی زنگ میزنن بهش،من اوقاتی که عیدی چیزی بودیامریض میشدن زنگ میزدم بهشون حال واحوال...اماوقتی دیدم اوناهیچ وقت بهم زنگ نمیزنن منم تصمیم گرفتم زنگ نزنم بهشون کارم درسته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ ک هیچی . بعد چن سال ک هی اصرار داشتن باردار شو و فلان چیکار .حالا ک خدا خاسته و باردار شدم نکردن زنگ بزن حداقل ی تبریک بگن . من ادمی نیسم توقع کمک داشته باشم یا بخام کار شاقی بکنن ولی در حد ی پیامک خشک و خالی چی ؟؟ حقم نیس ؟؟ انقد واس بچه دار شدن میگفتن ک بسشتر مهمونیا نمیرفتم واس زخم زبوناشون

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بهترین کار ممکن رو کردی

برا منم مشابهه همین مسئله پیش اومد

هربار بابت هر مراسمی یا همینجوری زنگ میزدم حالشونو میپرسیدم ، دیدم اصن متوجه نمیشن یکی داره محبت میکنه بهشون زنگ میزنه حالشونو جویا شه ، خودشون ک بهم زنگ نمیزدن ، به پسرشونم زنگ میزنن فقط با اون حرف میزنن

منم دیگه بیخیال شدم الان ۳ ساله دیگه زنگ نمیزنم هروقت حضوری بریم همونه

بهرحال تو کوچیک تری ، هر از چند گاهی زنگ بزن احوالپرسی کن، بعضیا کلا عادت ندارن زنگ بزنن وگرنه از لج ...

خب چطورشوهرم دیرزنگ بزنه سریع زنگ میزنن بهش،یاکارشون جایی گیرکنه سریع بهش زنگ میزنن،من چندبارمریض شدم حتی حالمم نپرسیدن خب شایددوست ندارن من زنگ بزنم وارتباط بگیریم...