2777
2789
عنوان

بارداری و طول سرویکس کوتاه

129 بازدید | 6 پست

سلام

من در سونوگرافی آنومالی طول سرویکسم ۳۶ بود اما دو هفته بعدش به خاطر درد و انقباض دوباره سونو کردم و طول سرویکسم ۳۰ شده است ؛ الان دکترم شبی یه دونه شیاف داده و قرص ایزوکسوپرین داده تا بعد از دو هفته دوباره برم سونو ؛ تا حالا کسی از این قرص استفاده کرده؟ شیاف شبی یه دونه کفایت میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست نازنینم، چند روز از شما بی خبرم، حالتون خوبه؟ نینی خوبن؟ 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام دوست نازنینم، چند روز از شما بی خبرم، حالتون خوبه؟ نینی خوبن؟ 

سلام دوست عزیز و مهربانم

ممنونم بابت پیگیری تون

متاسفانه دو هفته پیش به خاطر اینکه طول سرویکسم پایین تر آمده بود و خطر زایمان زودرس داشتم به مدت ۵ روز بیمارستان بستری بودم ولی خدا و ائمه و شهدا کمکم کردند و مرخص شدم.

اما متاسفانه دیروز که رفتم سونو گفت که آب دور بچه خیلی کمه.

ازتون خواهش میکنم که برای سلامتی و به موقع به دنیا آمدن تودلیم دعا کنید

باز هم به خاطر لطف تون که یاد من حقیر بودید یک دنیا ممنونم

سلام دوست عزیز و مهربانم ممنونم بابت پیگیری تون متاسفانه دو هفته پیش به خاطر اینکه طول سرویکسم پای ...

سلام عزیزم 

نگرانتون شده بودم. 

ان شاءالله خدا حافظ شما و تو دلتون باشه. 

لطفا استراحت مطلق به معنای واقعی کلمه داشته باشید، حتی برای حمام هم مراقب باشید... دوست صمیمیم مثل شما بود... حتی سرشو میخواست بلند کنه احتیاط می‌کرد و نه ماه دراز کش بود، الان خداروشکر پسرشون 5 سالشه. 

دعاگوتونم خواهرجون🤲🏻

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا