2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه گفتم شاید کیست و اینا داری نترس احتمالا یکم سردی وارد رحمت شده با روغن مالی و ماساژ بهتر میشی ...

آره ممکنه چون طبعم سرده و تو این ماه از ترس عفونت مدام خودمو با سرکه سیب شستم 

خوبه گفتم شاید کیست و اینا داری نترس احتمالا یکم سردی وارد رحمت شده با روغن مالی و ماساژ بهتر میشی ...

بارداری نیست نه؟من قبلا یبار حامله بودم پریود هم شدم ولی ۵روز بعدش ک پاک شدم ۳روز بعد دوباره پریود شدم ک شک کردم و آزمایش دادم باردار بودم میگم نکنه پریود ماه قبلمم مثل اون دفعه با بارداری بوده البته علائمی ندارم فقط ورم زیرشکم 

از کجا میدونی طبعت سرده قد و وزنت چنده سرکه هم طبعش سرده بهتر بود آبزن بابونه استفاده میکردی

رفتم طب سنتی بهم گفت قبلا گرم بودی ولی رو به سردی داری میری قدم ۱۶۴وزنم ۵۵

بارداری نیست نه؟من قبلا یبار حامله بودم پریود هم شدم ولی ۵روز بعدش ک پاک شدم ۳روز بعد دوباره پریود ش ...

گاهی تخمک گذاری بین دو خونریزی با درد و ورم زیر شکم همراهه اگر قصد بارداری دارید شاید علتش همین باشه 

برای بارداری باید ده روز از پریودیت عقب بیفته تا مشکوک بشی 

میتونی تست بارداری بخری انجام بدی برای اطمینان خودن

گاهی تخمک گذاری بین دو خونریزی با درد و ورم زیر شکم همراهه اگر قصد بارداری دارید شاید علتش همین باشه ...

نه اصلا الان قصدشو نداریم میگم فقط یبار مشکوک شدیم ک شاید چند قطره وارد واژن شده در همین حد و نگرانم ک همون کار دستمون داد 

آبزن بابونه چیه

بابونه رو میجوشونی بعد صاف میکنی توی لگن آبگرم حمام میریزی و میشینی توش جوری که تا ناف توی آب باشی البته آب باید گرم باشه ده دقیقه میشینی و قبل اینکه سرد بشه از آب خارج میشی