2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله همینطوره براش  چیکار میتونم بکنم؟

باید بدنتون به تعادل برسه و سردی و خشکی بدنتون گرفته بشه من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی به سبک زبانشناسی یعنی از روی مزاج و عکس زبان میتونم عوارض و بیماری های فرد رو تشخیص و راهکار خانگی بدم و با چندتا دمنوش گیاهی نیوشا که داری استاندارد و مجوز تولید هست از ریشه درمان کنم 

اگر دوست داشتید بامن تماس بگیرید تا اصولی درمان بشید 

09940688893

راهکار کوچیکی که میتونم بهتون بدم مصرف مپادغذایی گرم و تر مثل آبگوشت چهار مغز یا گوسفندی با دنبه است

باید بدنتون به تعادل برسه و سردی و خشکی بدنتون گرفته بشه من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی به ...

شمارتون رو سیو کردم عزیزم حتما مزاحمتون میشم ممنون از راهنماییتون

بارداری نیست نه؟من قبلا یبار حامله بودم پریود هم شدم ولی ۵روز بعدش ک پاک شدم ۳روز بعد دوباره پریود ش ...

ببخشید شما اون ماهی که با وجود خونریزی شبیه پریود حامله بودین خونریزیتون چجوری بود، کم یا زیاد، قرمز یا قهوه ای

من این مشکلو ارثی دارم این ماه خونریزی کردم قرمز روشن روشن، به مدت 3 روز خونریزی زیاد نه لکه بینی. الان نمیدونم پریود بوده یا بارداری، آخه همیشه پریودهام تیره است و 10 روزه، ولی این ماه قرمز روشن و 3 روز.