2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادی اسپلش مثل ادکلن بدنه ولی یکم ضد تعریق هم هست البته بعضی برند ها

بخدا فک میکردم ی نوع بازی .با تو جه ب اسمش..خداخیرت بده گفتی باور کن حال نداشتم تو نت بزنم ببینم چیه .حداقل فهمیدم  ی زمان حیثیتمو ب باد نمیدم 

بخدا فک میکردم ی نوع بازی .با تو جه ب اسمش..خداخیرت بده گفتی باور کن حال نداشتم تو نت بزنم ببینم چیه ...

وااااای😂😂

کلا بادی اسپلش خیلیی خوبه من ۲ ۳ ساله استفاده میکنم در کنار مام و ضد تعریق

وااااای😂😂 کلا بادی اسپلش خیلیی خوبه من ۲ ۳ ساله استفاده میکنم در کنار مام و ضد تعریق

حتما میخرم ..اخه خودمم  خیلی زیاد عرق میکنم  متاسفانه ی مدته عرق بد بود ...ازمایش هم دادم چیزیم نبود ...مجبورم پماد زینک برا زیربغل استفاده کنم و هر روز  باورت میشه هر روز برم دوش بگیرن کفری شدم دیگه .حس میکنم اگه ی نفر از کنارم رد شه بوی بدنمو متوجه میشه

حتما میخرم ..اخه خودمم  خیلی زیاد عرق میکنم  متاسفانه ی مدته عرق بد بود ...ازمایش هم دادم ...

وااای منم همینطور 

ولییی اصلااااا پماد زینک نزن

هرکی دیدم استفاده کرده کارش به اتاق عمل کشیده تومور درست میکنه زیر بغل

زاج سفید از دارو خونه بخر با اسیاب پودرش کن بعد حموم وقتی زیر بغلت خیسه بزن و کنار زیر بغلت و لباس بپوش من ۵ ۶ ساله استفاده میکنم

دیگه  بوی عرق نمیدی یا کم میشه با این پودر؟

عرق میکنی ولی عرقت بوی آب میده حتما تست کن خیلی عالیه من از ۱۲ ۱۱  سالگیم استفاده میکردم تا الان که ۱۶ هستم خیلی اروزنم هست یه پلاستیک پر میشه ۲۰ تومن