سلام دوستان وقت بخیر. درمورد یارانه فجرانه من هیچی نمیدونم، باید اول فعالش کنم؟بعد کارت یارانمو ببرم فروشگاه خرید کنم؟ این ربطی به مبلغ نقدی یارانه نداره؟
من سر ماه که همسرم حقوق میگیره میرم کوروش خرید کلی .این دفعه که رفتم خود صندوقدار اونجا کارت یارانه را گرفت وگفت که به شما تعلق گرفته ودویست وخورده ای از قیمت خریدام برای فجرانه یک نفرمون کم کرد .وگفت تاثیری در یارانه تون نداره وهدیه است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سر ماه که همسرم حقوق میگیره میرم کوروش خرید کلی .این دفعه که رفتم خود صندوقدار اونجا کارت یارانه ...
خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی تون . فقط یه سئوال اون ۵۰۰هزاری که خودتون باید پرداخت کنید هم حتما باید از ۱۱کالای اساسی باشه؟و این که برای یارانه فجرانه قبلش فعال سازی انجام دادین؟
خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی تون . فقط یه سئوال اون ۵۰۰هزاری که خودتون باید پرداخت کنید هم حتما بای ...
نمیدونم راستش .چون من فکر کردم نداریم همه خریدامو که انجام دادم صندوقدار فروشگاه گفت کارتتونو بدین نگاه کنم .و دویست وخورده ای از پول خریدم بابت کالابرگ فجرانه کم کرد من کلا با کارت دیگه خرید کردم فقط ده هزار تومان از کارت یارانه برداشت کرد