امسال دوبار باردار شدم.باراول ۸هفتگی ایست قلبی کرد.کورتاژ شدم .اونو نشد صدای قلبشو بشنوم چون گفتن ضعیف و بعدشم که واستاد.هیچ درکی از صدای قلب نداشتم.ماه پیش دوباره حامله شدم .۶هفته افتادم خونریزی رفتم سونو گفت قلب داره ولی کوچیکه نمیشه بزارم بشنوی.خونریزی شدید شد و دفع لخته اندازه کف دست.رفتم بیمارستان بستری شدم سونو شدم گفت هماتوم وسیع داری دوروز استراحت مطلق شدم بستری شدم خونریزی شدید همچنان ۳واحد خون ازدست دادم.رفتم سونو مجدد گفتن قلب داره صداشو برام گذاشتن😭😭😭😭😭😭کاش نمیذاشتن روز بعدش خونریزیم شدید شد و سونو مجدد و ایست کرده بود😭😭😭😭😭😭😭دوباره کورتاژ شدم.من یه مادرم که دوتا بچمو تو یه سال از دست دادم به بدترین شکل ممکن و با بدترین دردها....کاش زیر عمل میمردم.هنوز صدای قلبش تو گوشمه....من بچه ندارم اینایی ام که داد ازم گرفتتت...کاش جون خودمم میگرفت
عزیزم🥺این حرفا رو نزن بچت یه مامان قوی میخواد تو با این بادا نباید بلرزی قوی باش دختر🥺🩷✨تو قرار ی ...
فک نمیکنم دیگه خدا بهم بده اگه بده ام دوباره ازم میگیره .دوبار کورتاژ تو یه سال میدونی چه بلایی سر رحمم میاره.میخوام به شوهرم بگم جداشیم اون حق داره پدر بشه
یاد سقط خودم افتادم.خودتو اذیت نکن با تمام وجود درکت میکنم.ولی کاش یکم زمان میدادی بینشون.یه مدت به بچه فکر نکن زندگیتو بکن خودتو از دست میدی روحتو روانتو.بخودت رحم کن