2777
2789

امسال دوبار باردار شدم.باراول ۸هفتگی ایست قلبی کرد.کورتاژ شدم .اونو نشد صدای قلبشو بشنوم چون گفتن ضعیف و بعدشم که واستاد.هیچ درکی از صدای قلب نداشتم.ماه پیش دوباره حامله شدم .۶هفته افتادم خونریزی رفتم سونو گفت قلب داره ولی کوچیکه نمیشه بزارم بشنوی.خونریزی شدید شد و دفع لخته اندازه کف دست.رفتم بیمارستان بستری شدم سونو شدم گفت هماتوم وسیع داری دوروز استراحت مطلق شدم بستری شدم خونریزی شدید همچنان ۳واحد خون ازدست دادم.رفتم سونو مجدد گفتن قلب داره صداشو برام گذاشتن😭😭😭😭😭😭کاش نمیذاشتن روز بعدش خونریزیم شدید شد و سونو مجدد و ایست کرده بود😭😭😭😭😭😭😭دوباره کورتاژ شدم.من یه مادرم که دوتا بچمو تو یه سال از دست دادم به بدترین شکل ممکن و با بدترین دردها....کاش زیر عمل میمردم.هنوز صدای قلبش تو گوشمه....من بچه ندارم اینایی ام که داد ازم گرفتتت...کاش جون خودمم میگرفت

عزیزم منو چی میگی که هفته ۳۶ بارداری سزارین اورژانسی شدم و دخترم فوت شد💔با بغل خالی از بیمارستان اومدم خونه❤️‍🩹

💕🧚‍♀️                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:)جیگرم داره میسوزه براتتتتتتتت برات زیارت عاشورا میخونم😭انشالله دامنت دوباره سبز بشههههه🩷✨استراحت مطلق داشته باش برای بعدی🥺🥺🥺

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
عزیزم منو چی میگی که هفته ۳۶ بارداری سزارین اورژانسی شدم و دخترم فوت شد💔با بغل خالی از بیمارستان او ...

چرا وقتی میخواد بگیره میده خدا شاهده حاضربودم جون خودمو اون لحظه بگیره ولی اینجوری امتحانم نکنه

عزیزم منو چی میگی که هفته ۳۶ بارداری سزارین اورژانسی شدم و دخترم فوت شد💔با بغل خالی از بیمارستان او ...

وای قلبم 😔😔😔😔

حدودا یکهفته پیش دخترم بستری بود برای زردی 

یه نوزاد دیگم پیششون بود تحت مراقبتای ویژه

باورت میشه هنوزم یادم میوفته عصبی میشم و دعا میکنم مرخص شده باشه مادرش با شادی بغلش بگیره..😞

خیلی سخته خیلی 

چرا دخترتون اینجور شد؟؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
خدانکنه عزیزم.خیلی حالم بده دوست دارم خودکشی کنم

عزیزم🥺این حرفا رو نزن بچت یه مامان قوی میخواد تو با این بادا نباید بلرزی قوی باش دختر🥺🩷✨تو قرار یه شیر زن یا شیر مرد بزرگ کنی

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
:)جیگرم داره میسوزه براتتتتتتتت برات زیارت عاشورا میخونم😭انشالله دامنت دوباره سبز بشههههه🩷✨استراحت ...

مرسی عزیزم داغونم.اگه دیکه حامله نشم اگه دوباره تکرار بشه اگه اگه اکه هزارتا فکر تو سرمه...فکر اینکه آینده چی میشه فکر غصه مادرم فکر داغون شدن پدرم فکر اینکه شوهرم آرزوهاش نابود شد...خودم دردایی که کشیدم زجرام به جهنم.چرا بخاطر من باید مادر پدرم همسرم اذیت شن‌.داغون شدن.

عزیزم🥺این حرفا رو نزن بچت یه مامان قوی میخواد تو با این بادا نباید بلرزی قوی باش دختر🥺🩷✨تو قرار ی ...

فک نمیکنم دیگه خدا بهم بده اگه بده ام دوباره ازم میگیره .دوبار کورتاژ تو یه سال میدونی چه بلایی سر رحمم میاره.میخوام به شوهرم بگم جداشیم اون حق داره پدر بشه

وای قلبم 😔😔😔😔 حدودا یکهفته پیش دخترم بستری بود برای زردی  یه نوزاد دیگم پیششون بود تحت مر ...

همه چی تا ۳۲ هفته خوب بود تا اینکه آخرین سونو سونوی وزن رفتم گفتن بچت مشکل پیدا کرده باید سزارین اورژانسی بشی ۵ دقیقه بعد عمل فوت شد❤️‍🩹

دعا کن برام عزیزم ❤️خدا بهم بچه های سالم و صالح بده

💕🧚‍♀️                                               

همه چی تا ۳۲ هفته خوب بود تا اینکه آخرین سونو سونوی وزن رفتم گفتن بچت مشکل پیدا کرده باید سزارین اور ...

ابجی نگران نباش غصه هم نخور خدا بزرگه کارشم خیلی قشنگه

میدونم سخته خیلییییییمممممم سخته ولی بازم امیدت به خدا باشه

انشاالله بهترینهارو برات رقم بزنه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
فک نمیکنم دیگه خدا بهم بده اگه بده ام دوباره ازم میگیره .دوبار کورتاژ تو یه سال میدونی چه بلایی سر ر ...

نشیاااا تو کنار اون قشنگی اون بچه رو بدون تو نمیخواد🥺