2777
2789
عنوان

کاش اینقدر برون گرا نبودم ...

196 بازدید | 8 پست

کاش اینقدر برون گرا نبودم ،با همه اوکی نبودم ...

نمیدونم چرا اینقدر شانسم بده که از پسری خوشم میاد که بلد نیست با دخترا ارتباط بگیره ولی هر کی سر راهم سبز میشه بلده 🤦🏻‍♀️دقیقا یه موردش همین الان هست که میترسم از این صمیمیت ،سختمه ...نمیتونم ...چون شرایطشو میدونم نمیخوام دلش بشکنه ...میدونم از تنهاییه ...نمیدونستم به این زودی وارد این روابط میشم ...از این مسائل متنفر بودم ...

باز خوبه من میبردم جلو اونو ،واقعا اگه من نمیبردم میخواست تا ابد حسرت بکشه ،مطمئنم الانم خیالش راحته که به جز اون نمیبینم و اینقدر ریلکسه ،اگه اونم ترس از دست دادنمو داشت ،الان اینقدر راحت درس نمیخوند ...

کاش بدونه وقتی نیست بقیه هم دنبال منن ولی من چشمام اونو میبینه فقط ،قلبم با چت کردن و صحبت کردن با اونه زیاد تر از حدش میتپه ،دستام با چت کردن با اون بود که میلرزید از شوق ،چشمام با چت کردن و دیدن اون برق میزنه 

برای منی که تجربه ندارم واقعا سخته ،احتمالا برای اونم سخته ولی وقتی دوست عزیز و با تجربه ام خوند پیامامونو گقت چقدر بهت توجه داره 🙂

کاش حداقل میتونستم ازش عکس بگیرم ولی نمیشه ،اینقدر هر سری نگاهم میکنه که حتی نمیتونم ازش عکس پنهونی بگیرم ،هیچ جا هم از خودش عکس نمیذاره ،فقط عکس سه در چهارش موجوده ،به سرم زده برم همونو نگاه کنم فقط 😁😂

کاش خر بشه و درست کنه این شکاف مسخره رو ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بعید میدونم  دورن گرا ها چیزی از خودشون بروز نمیدن که طرف مقابل بفهمه

اسنم هست ولی تفاوتا مشهوده ،هر چند طرف منم درون گرای مطلقه ،به زور ازش میفهمیدم هر چیزی رو و دوستم میگه همینکه داره باهات حرف میزنه و یه سری چیزا رو هی بهت میگه یعنی براش فرق داری ،خوب حرفای معمولی نزدیم با هم ...

اصلا استارت همه ی کارا با منه ،خسته میشم گاهی از این حجم از برون گرایی و هیجان ،برعکس من اون منطقی و درون گرا هست ...اگه مثلش بودم اذیت نمیشدم حداقل ...البته مثلش بودم که جذب هم نمیشدیم احتمالا 😂

اسنم هست ولی تفاوتا مشهوده ،هر چند طرف منم درون گرای مطلقه ،به زور ازش میفهمیدم هر چیزی رو و دوستم م ...

دیگه اگه مثلش بودی از کنار هم گذر میکردین چیزی بینتون به وجود نمیومد چون هیچ کدوم به روی خودش نمیاورد 

ولی ایشونم برون گرا بودن خیلی خوب میشد

در نهایت هر چی صلاحه انشالله قسمتتون باشه

دیگه اگه مثلش بودی از کنار هم گذر میکردین چیزی بینتون به وجود نمیومد چون هیچ کدوم به روی خودش نمیاور ...

آره همینه ...

همون دیگه برونگرا ها برام جذاب نیستن به هیچ عنوان 

ایشالا ،راضیم به رضای خدا