من استفاده میکنم ماسک مو و شامپو. خیلی خوبه. ولی فیکش زیاده. حواست باشه اصلشو بخری
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من استفاده میکنم ماسک مو و شامپو. خیلی خوبه. ولی فیکش زیاده. حواست باشه اصلشو بخری
عزیزم اصلش همینکه بارکد داره و رنگ ماسکش کرم رنگ هست درسته؟ و اینکه روی شامپو یه پلمپ رمان شکل داره از اینور به اونطرف، و روش هم زده محصول اسلواکی هست؟
خدایا شکرت وزن اول 87😶🌫️👈👈👈 هفته اول85.700💪💪😍😍👈👈هفته دوم 84.600😍😍💪💪هفته سوم 84.300😁🤧هفته چهارم 82.600 😍💃💃هفته پنجم 82.900😪هفته ششم 81.500💃💃هفته هفتم 81.100😁هفته هشتم۸۰.۹۰۰😊 شروع ماه رمضون هفته نهم ۸۱.۵۰۰ هفته دهم 82.100😒هفته یازدهم 82.200🥲هدف 70💚 عضو تاپیک 💚دورهمی دوستانه💚 چالش لاغری❤❤💃 من میتونم😎😎💪
عزیزم اصلش همینکه بارکد داره و رنگ ماسکش کرم رنگ هست درسته؟ و اینکه روی شامپو یه پلمپ رمان شکل داره ...
اره عزیزم. درسته
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
ممنون عزیزم من ریزش گرفتم به این خاطر میخواستم بگیرم
کراتین کردی؟ ببین همیشه نباید موهاتو با شامپو فاقد سولفات بشوریا. کف سرتو گاهی وقتا شامپو معمولی یا اسکراب سر بزن
عزیزم شامپوش باعث لخت و صاف شدن مو هم میشه؟ من بین ماسک و شامپوش موندم کدوم رو بخرم کدوم صاف ...
اره چون روغن ارگان داره وز مو رو میگیره
خب اخه شامپو و ماسک با هم فرق دارن. جفتشو بخری بهتره
نه همیشگی نه... اخه وقتی همیشه یه شامپو و ماسک استفاده کنی سرت به اون عادت میکنه و هر چی دیگه بخوای بزنی بهش نمیسازه
نه همیشگی نه... اخه وقتی همیشه یه شامپو و ماسک استفاده کنی سرت به اون عادت میکنه و هر چی دیگه بخوای ...
سلام عزیزم اصلشو چند میگیری؟ داروخونه هم داره؟
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
سلام عزیزم والا من از داروخانه نمیگیرم یه سایته که بهش اعتماد دارم و اصل میاره. به اسم yasmetic. از اون میخرم
. الان قیمتشو نمیدونم چنده چون همه چی گرون شده ولی قیمتش مناسب تره از شامپو و ماسک موهای خارجی دیگه