2777
2789
عنوان

تغییر رشته ریاضی به هنرستان

608 بازدید | 7 پست

سلام 

من دهم ریاضی ام تو نمونه دولتی درس می خونم 

ولی می خوام رشته مو عوض کنم برم هنرستان طراحی دوخت 

من سال پیش می خواستم برم 

طراحی دوخت ولی مشاور و مدیر نزاشتن چون مامانمم ناراحت میشد نرفتم این رشته وقتی مدیر و مشاورای مدرسه فهمید کارت قبولی نمونه دولتی رو دارم دیگه یجوری شد که رفنم دیدم تو مدرسه عکسامونو بنر کردن کسایی که قبول شدن دیگه همه چی دست به دست هم داد من اومدم این رشته ولی هر روز داره درسام افت میکنه من بخاطر انتخابی که مال من نبوده هر روز دارم تحقیر میشم تو این مدرسه 

الان خانوادم دارن میبینن که به شدت حال روحیم بد شده از شدت استرس قلب درد می گیرم 

الان میگن رشته تو می تونی عوض کنی 

می تونم این کارو انجام بدم ؟ 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

تو رو خدا بگید من باید چیکار کنم من الان چند وقته که اومدم این مدرسه ولی بعد از یک ماه کاری باهام کردن که حفره های قلبم شل شده من هر روز دارم قرص می خورم 

حالم از زندگیم بهم می خوره هیچ تفریحی ندارم دو ماه یبار نمی تونم مهمونی برم میرم عذاب وجدان میگیرم مهمونی برام زهرر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میری به اداره میگی امتحان درس تخصصی میدی و میخونی

چه درسای تخصصی ای داره 

من این طور که شنیدم سه تا از درساشون عملی هست و یکیشون تئوری من باید عملی هاشونو هم امتخان بدم ؟ 

یعنی نمونه دولتی انقدر بده  ؟

بد نیست من نمی تونم دیگه توش تاب بیارم  خوبه ولی برای منی که بخاطر اینکه ریاضیم تو مدرسه اولین نفر بودم گفتن برو رشته ش تو آینده داری نه 

من به اجبار برداشتم مدیر مدرسه م نزاشتش

گفته ش تو برو ریاضی متقاضی کمتره زود کنکور در میای 

من همه ی رشته ها رو آورده بودم بجز علوم اسلامی 😁

بد نیست من نمی تونم دیگه توش تاب بیارم  خوبه ولی برای منی که بخاطر اینکه ریاضیم تو مدرسه اولین ...

خیلی سخت میگیرن فق کافیه ی درست نمره ش کم بشه هزار نفر میان بالا سرت باید هر هفته برات کلاس فوق گذاشته بشه تا هم سطح بشی تراز مدرسه رو نیاری پایین اکه من به رشته ی ریاضی علاقه داشتم عمرا از این مدرسه نمی اومد بیرون ولی مدرسه برای رشته های نظری هست