2777
2789

خردادکورتاژ شدم ایست قلبی کرده بود.یه استراحت دادم مجدد اقدام کردم.البته یه سری آزمایش دادم که نشون میداد مشکل انعقاد دارم.ماه پیش حامله شدم شروع کردم به امپول زدن برای مشکل انعقاد ینی دکتر داد.۶هفته بود که خونریزی کردم و دفع لخته های اندازه کف دست رفتم بیمارستان سونو شدم قلب داشت ولی ضعیف هماتوم وسیع استراحت مطلق تو بیمارستان شدم اجازه سقط نداشتن چون قلب داشت دوروز بودم کلی درد خونریزی داغون شدم دوباره سونو هماتوم وسیع تر شده بود و قلب ایست.....داغون شدم انقد گریه کردم جون نداشتم.رفتم دوباره بهم قرص دادن برای سقط نشد که نشد فقط لخته اندازه کف دست میومد کلی درد کشیدم آخرم مجبور به کورتاژ شدم.من تو یه سال دوتا بچمو از دست دادم...اصلا دیگه دلم نمیخواد زنده باشم..مامان بابام داغونن شوهرم همینطور ولی جلو من وانمود میکنن خوبن.دوست داشتم زیر عمل میمردم.خدا منو دوست نداره خودش دید سر سقط اول چقد عذاب کشیدم اون که می‌خواست ازم بگیرش چرا دوباره بهم داد...هیچ دلیلی برای زندگی ندارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم غصه نخور ابجی خدا بزرگه تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک هیچوقت هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخواین فقط امیدت ب خدا باشه اون بنده اش رو به حال خودش رها نمیکنه حواسش بهت هس فقط غصه نخور درک میکنم حالتو سخته ولی درست میشه...

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
حتما علتی داره عزیزم قوی باش دکتر دارو میده بهت میمونه  فقط زیر نظر یه دکتر عالی باش&nbs ...

دیگه بریدم خدا شاهده دردایی کشیدم که ده تا مرد تحملشو نداشتن خیلی اذیت شدم.دکترای عوضی ام ذره ای دلسوزی ندارن اصلا نمیدونم پیش کی برم که حالیش باشه

دیگه بریدم خدا شاهده دردایی کشیدم که ده تا مرد تحملشو نداشتن خیلی اذیت شدم.دکترای عوضی ام ذره ای دلس ...

کدوم شهری عزیزم 

از دست دادن جنین هم سخته میفهمم هم درد جسمی هم درد روحی و دل شکسته

اول مشکل حل کن بعدباردار شو

این دکترای عوضی میگن سقط اول بررسی نمی‌کنیم با اصرار خودم یه سری ارمایش نوشتن که خب مشکل انعقادی داشتم که خب چارش امپول بود.به محض بارداری شروع به زدن کردم ولی اینجوری شد

عزیزم منم یک ماه پیش پسرم رو توی ۲۸ هفته از دست دادم بخاطر پارگی زودرس کیسه آب مجبور شدم زایمان زودرس کنم و بچم ۵ روز رفت دستگاه و بعدم پر کشید ، من همه چیزشو دیدم دست و پاهاش لسه هاش ، خدا از دلم خبر داره و حال روزم خیلییی خراب بود 

همش میگفتم خدایا تو که میخواستی ازم بگیریش همون هفته های اول سقط میشد 

خیلی بهتر از این بود که ۷ ماه تو شکمم باشه بعدم ببینمش و داغ بشه رو‌دلم 

میخوام بگم شرایط بدتر از توام هست عزیزم محکم باش 

به خودت و همسرت کمک کن 

منم دارم رو‌خودم کلی کار میکنم که۴ ماه بعد دوباره اقدام کنم 

یکم به خودت استراحت بده و ورزش کن و دکترای عالی برو انشالا خدا به دل هردومون نگاه کنه

الهی بگردم غصه نخور ابجی خدا بزرگه تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک هیچوقت هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخ ...

بهش گفتم خدایا اگه به صلاحمه و برام میمونه بهم بده بهم داد ولی دوباره ازم گرفت .شوهرم چه گناهی کرده مامانم چه گناهی کرده که باید به خاطر من ذره ذره آب بشه

فک نکنم اصلا ازکجا معلوم دیگه حامله شم از کجا معلوم دوباره تکرار نشه

این فکر اینکه دوباره تکرار نشه آدمو داغون میکنه..پیش دکترایی ک برای بارداریهای پرخطر و سقط مکرر هستن برین از اول،انشالله وسیله خیر خدا میشن