2777
2789
عنوان

از وسواسیای عجیب خودتون یا دیگران بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 65 پست

لطفا اگر احساس میکنید که خیلی دارید اذییت میشید یا اینکه چند نفر بهتون میگن در موردش دقیق بشین که خدای نکرده دچار وسواس نشید چون من این مساله رو داشتم روی تمیزی لباس  تمیزی خونه  رعایت کردن برای غذا پختن و خیلی چیزهای دیگه با کمک مشاور تونستم از اون حالت اغراق آمیز خارج بشم لطفا مواظب خودتون باشین

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آبی که سیاه تاریک باشه توش چیزی مشخص نباشه. وسواس تمیزی کثیفی داشتم قبلا 

نه تمیزی کثیفیش منظورم نیست حتی اگه تمیز باشه ولی عمق داشته باشه میترسم

احتمالا تو زندگی قبلیم تو آب غرق شدم مردم😂

...

لطفا اگر احساس میکنید که خیلی دارید اذییت میشید یا اینکه چند نفر بهتون میگن در موردش دقیق بشین که خد ...

نمیدونم والا

اونقدری نیست بخوام روش حساس بشم

فقط گاهی این حسا بم دست میدم

یکی از اشناهام همینقدر حساسه .یطورایی من ازون یاد گرفتم  و اینطوری رفتار میکنم.انگار از کاراش و حساس بودنش خوشم اومده.

چند سالی هست 

نمیدونم والا اونقدری نیست بخوام روش حساس بشم فقط گاهی این حسا بم دست میدم یکی از اشناهام همینقدر ...

تا ی حدش طبیعی هست و به نظر من که بعضی وقتها لازم اما بیشتر از اون واقعا آزار دهنده میشه جانم

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟
نه تمیزی کثیفیش منظورم نیست حتی اگه تمیز باشه ولی عمق داشته باشه میترسم احتمالا تو زندگی قبلیم تو آ ...

اون موقع که شنا بلد نبودم تو استخر رفتم قسمت ۲و نیم متریش داشتم میرفتم پایین 

میلهارو گرفتم اومدم بالا😂

بعد هربار سرویس بهداشتی رفتن پاهامو میشورم 😥

لباسامو تمیزمرتب میزارم تو کشو درشو بستم دوباره باز میکنم ببینم صافه چین نداشته باشه🫤

لباس رو بندرخت باید متقارن باشه🥴

جایی مهمونی رفتم لباسام باید تمیز و مرتب یه گوشه ی تمیز باشه 

باهمه ی اینا اذیت میشم ولی خب دست خودم نیس کاش میشد خوب شم 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
منم وحشتناک روی قرینه بودن همه چیز حساسم

خیلی خیلی  رو مخمه همه چی لباس وسایل اسپزخونه فرس پادری همه چی کل زندگیم باید صاف و قرینه باشه خسنه شدم دیگه 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم