2777
2789
عنوان

از وسواسیای عجیب خودتون یا دیگران بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 65 پست

دستم خیس باشه جایی نمی‌ذارم حتی به حوله هم نمی‌ذارم تکون میدم تا خودش خشک بشه بعد به جایی بذارم🥲🥺😬

حسرت می خورم به اونایی که از دستشویی میان دستاشون رو با شلوارشون خشک میکنن بعد میشینن سر سفره 🤒😃

✅️🦋👌🍀

چه جالب برعکس من به شدت سرماییم بیشتر وقتا هم لباسای گرم میپوشم

من گرمااییم همیشه .ولی موقع خواب هرچه لحاف و پتوم کلفت تر باشه خوابم راحتتر و عمیق تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گاهی  وسواسم عود میکنه دلم میخواد تمام درزامو تمیز کنم داخل ناف با گوشپاککن نخ سوزنو الکل ...

خوبی خواهرم😶

کوتاه بیا جان من😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

وای من این عادت پا و دمپایی شستنو دارم اذیتت نمیکنه پاهات خشک نمیشن؟

نه خشک نمیشن چندساله اینجوریم مهمونیا اذیتم فک میکنم شاید یکی بعد من بیاد ک از دمپایی خیس خوشش نمیاد یا جوراب پاشه برا همین نمیشورم پاهامو تا اخر مهمونی حس میکنم کثیفم با اینکه خیلی دقت میکنم تو دسشویی کثیف نشم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
قضیه پتو جالب بود 😂😂 من خودم حوله جدا دارم فکر اینکه شوهرم رفته دستشویی بعد با حوله ی خونه   ...

با حرفت کاملا موافقم

من هیچوقت حوله و مسواک و اینجور چیزارو نمیزارم تو توالت چون میکروب میشینه روش

اصلا دلم نمیگیره کسی  دمپایی هامو بپوشه حتی خواهرم.شونه و کش مو و لباس هم دیگه اصللللاااا

اگه خونه کسی برم دلم نمیگیره رو بالشس بخوابم واسه همین قسمت پشتی شالمو میزارم رو متکا بعد میخوابم

خوبی خواهرم😶 کوتاه بیا جان من😂

دیدی مثلا بعضیا درب قابلمه یا فندون رو صاف میزارن رو زمین؟ 

واییی چقد بدم میاددد خب قراره دوباره همونو بزاری روی قابلمه این الان کلی مو و اشغال چسبیده بش