2777
2789

دوستان سلام .. 

من ۳۲ سالمه و دو تا بچه دارم .‌ یکی هفت ساله یکی ۳ ساله .. به شددددددت اذیتم میکنن .. جوری که تو خونه همیشه یا من در حال داد و هوار کشیدنم یا شوهرم .. حالت باز شوهرم از من صبورتره..

حالا حدود یک سالی میشه که من یه علائمی دارم که هر روز هم بدتر میشن ..مثلا خیلی زود عصبی میشم .. یا نفس تنگی و تپش قلب بهم دست میده ..

قبلنا انقدر با سلیقه بودم که نگو ‌‌.. ولی الان اصلا به خونه و زندگیم اهمیتی نمیدم .. نه اینکه نخوام.. از علاقه افتادم .. همش خواب میاد سراغم و دوست دارم فقط بخوابم... یا موقع خواب همش له چیزهای بد فکر میکنم و حتی به مرگ عزیزانم .. که اگه خدای نکرده بمیرن روزی من چیکار میکنم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مثلا هفته ای ۲ روز و با زور حموم میرم ..

قبلنا یک روز در میون حموم بودم ... اصلا یادم نمیاد کی آرایشگاه رفتم .. اصلا به خودم نمیرسم ‌‌.. واقعا نمی دونم چرا اینجوری شدم ... خودم که فکر میکنم انقدر که بچه هام اذیتم میکنن کلا از همه چیز افتادم و نا امیدم همش ..

تغییرات آب و هوایی یه روز انگار تابستونه روز بعد تازه یادش میاد زمستونه،بعد تغییرات هورمونی خانم ها،تغذیه و استفاده بیش از حد از غذاهای طبع سرد،جلوی نور خورشید نبودن اینا همه توی خلق و خو تاثیر داره

تغییرات آب و هوایی یه روز انگار تابستونه روز بعد تازه یادش میاد زمستونه،بعد تغییرات هورمونی خانم ها، ...

بآور میکنی سال به سال شوهرم بهم نگه بریم بیرون میل بیرون رفتن هم ندارم ... شاید هم چون تفریح و سرگرمی ندادم اینجوری شدم 

آزمایش بده که کم خونی یا کمبود ویتامین رو چک کنی 

اگر بتونی بچه ها رو یه جایی کلاس ثبت نام کنی 

خودت هم برای تقویت روحیه ات یه کلاسی که دوست داری بری مثل ورزش عالی میشه 

یه خانمی رو می‌شناسم تو 50 سالگی کلاس زبان میره

خودش اعتراف میکنه که چیزی یاد نمی گیرم اما همین که بهونه ای دارم که از خونه برم بیرون و با یه جمعی در ارتباط باشم کلی تو روحیه ام تأثیر مثبت گذاشته 

🌙🌸🌷

ببین

اگه بی انگیزه شدی میل جنسیت کمترشده همش فکرخودکشی میاد ذهنت بی دلیل هربار گریت میگیره.یااصن‌نمیتونی گریه کنی.

سریع عصبی میشی زود رنج شدی. دوست داری تنها باشی یا از روشنایی بدت نیاد وترجیح میدی تو تاریکی باشی. از چیزایی که قبلا خوشحال میشدی دیگه خوشحال نمیشی. انرژی نداری و نمیتونی بخوابی یا زیاد میخوابی اره افسرده ای

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین