2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودکان دل درد و تب

10934 بازدید | 23 پست

سلام دختر شیش سالم الان پنج شیش روزه دل دردو تب داره بردم دکتر دارو داده اما همچنان دل درد داره..... کسی بچه اش یا تو اشناهاشون خدایی نکرده اینجور نشده؟؟ چقد طول میکشه تا خوب شن؟؟؟

خواهر چشمت روز بد نبینه، دختر کوچکم ۸روز تب داشت و موقع خواب سرفه و عذرمیخوام استفراغ تا خود صبح، دختر بزرگمم ۹سالشه الان ۳روزه تب شدید، گلو و گوشش شدید درد داره و از درد دست و پا گریه میکنه

این ویروس معلوم نیست چه کوفتیه 

دخترتون چند سالشه؟؟

والا ما خانوادگی اسهال و استفراغ شدید گرفتیم ولی بدون تب

فقط تهوع شدید و دلدرد و اسهال شدید همراهش بیحالی 

روی این بیماری هیچ دارویی تاثیر نداشت حتی امپول و سرم دکتر گفت ۳ روز دورشه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر چشمت روز بد نبینه، دختر کوچکم ۸روز تب داشت و موقع خواب سرفه و عذرمیخوام استفراغ تا خود صبح، دخ ...

فکنم مال شما با استارتر متفاوت باشه شمد انگاری کرونا گرفتین و بچه از سرفه به تهوع میفته ولی یه بیماری هست ویروسش فقط معده و روده رو داغون میکنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
فکنم مال شما با استارتر متفاوت باشه شمد انگاری کرونا گرفتین و بچه از سرفه به تهوع میفته ولی یه بیمار ...

من فقط بچه هام درگیر شدن خودمون خوبیم فعلا

خدا رحم کنه از این ویروسا

دختر ۹سالم سه روزه از تختش نتونسته بیاد پایین، به زور بغلش میکنم میبرمش دسشویی

والله دختر منم دلدرد داشت و تب که بعد سرفه هم بهش اضافه شد بردیم آزمایش دادیم عفونت زده بود به خونش ...

منم دخترم آزمایش ادرار داد فقط  که دکتر گفت عفونت ادراری هم هست..... آنتی بیوتیک چی دادن به دخترتون؟؟؟

لعنت به این ویروس به خدا دو هفته هست دختر و پسرم درگیرن خبر مرگم رفتم عروسی خواهر شوهرم اونجا مریض ز ...

دور ازجون..... خوب میشن تو از کجا میدونستی که قراره مریض شن. 

منم دخترم آزمایش ادرار داد فقط  که دکتر گفت عفونت ادراری هم هست..... آنتی بیوتیک چی دادن به دخت ...

دخترم اموکسی کلاو داد دکتر 

ساشه مونته لوکاست 

شربت کتوتیفن 

اسپره سالباتامول 

شربت پروسپان برای سرفه