2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودکان دل درد و تب

| مشاهده متن کامل بحث + 11526 بازدید | 23 پست
دخترم اموکسی کلاو داد دکتر  ساشه مونته لوکاست  شربت کتوتیفن  اسپره سالباتامول  ...

همه داروهاشونم یکیه..... منم اینارو داده به اضافه شربت رکولیک برای دل درد و فاموتیدین......اما امشب بدتر از شبای دیگس.... بااینک هفت روزه فک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادرار خطرناکه گام نمیخوام بترسونمت ولی کاش بستری میکردی سه چهار روزه خوب می‌شد  خدایی نک ...

شدت نداشت دکتر گفت یه مقدار کمی عفونت داره.... حتی گفت احتمالا.....  خودش هم مونده بود و هی معاینه میکرد دخترمو.... نه گوشش نه گلوش هم التهاب نداشت.... 

واییی این ویروسه خیلی بده بچه داداشم طفلک الان از ساعت ۱۱ شب داره گریه میکنه هرکار کردیم گریه اش بند نمیاااد دوسالشه

فقط دارهههه گریه میکنه دلم براش کبابهه 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
اره فکر کنم دلشه وگرنه تب نداره 

من دخترمو با استامینوفن آروم کردم بزور خوابید..... خیلی بده شما هم اگه دارید استامینوفن بدید بش که آروم بگیره تا ببریددکتر فردا

اصلا تهوع نداره..... دل درد شدیده اره هیچ دارویی هم تاثیر نداره اصلا

خانم بچتون کی خوب شد ؟ من دخترم ۱۰ ماهشه الان ۸ روزه تب و اسهال و استفراغ داره بیمارستانم بستریه خیلی استرس دارم چی شد بچه شما ؟