2777
2789
عنوان

بیایید از پیله ترین مهمانی که داشتید بگید 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 84 پست
ای مریم یهو تاپیکو بخونه با این توصیفاتی ک‌کردی ...‌ 😂 پسر عمه منم یبار اومده بود مونده بود خونمون ...

این دیگه خیلی پرو بود 😂

آقا هستم😐 و تنها خدا کافیست🤍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مهمون راه دور داشتیم صب رسیدن خانوادگی تعداد بالا بعد یکی از فامیلای دورمونم همسایمون بود از صب اومدن خانوادگی خونه ما ناهارو شامم موندن بعد شب با اونهمه مهمون اینام ک همسایه بودن موندن خونه ما خوابیدن هنوزم برام سواله ک چرا😑

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
ما مهمون راه دور داشتیم صب رسیدن خانوادگی تعداد بالا بعد یکی از فامیلای دورمونم همسایمون بود از صب ا ...

اصلا درک ندارن اصلا. بعضیا خودشون رو راحت مهمان میکنن

من یه همکار داشتم زیرابمو به اشکال مختلف میزد.یعنی از حسادت میترکید.

یبار گفت من خونمو تحویل می‌خوام بدم پولشو بزنم توی کار خیاطی در کنار کار خودم خیاطی هم کنم و تو که نزدیک محل کارمونی من آخر این هفته بیام شب که نخواد برم خونمون دوره؟گفتم باشه.

آقا دو سه هفته تکرار کرد،میومد پنجشنبه،شنبه می‌رفت.منم ازش خوشم نمیومد.بعد شما شاغلی وقتی جایی چتر میشی دست خالی نباید بری.این صبحانه و ناهار و شام میخورد.بعد من عادت نداشتم صبحانه بخورم،غر میزد که من عادت دارم صبحانه بخورم،اگه نخورم سردرد میشم لطفا صبحانه بچین من بخورم.بار بعد که اومد دم در،در رو باز نکردم.چون واقعا سو استفاده کرد چند هفته.و جالبه همچنان هم به زیرآب زنی ادامه میداد.

تحملش کردم چون خواهر زاده ی رییسم بود.وگرنه دونه دونه موهاشو میکندم

پیله یادم نمیاد. ولی خودم رفته بودم مهمانی، یه قابلمه هم غذا درست کرده بودیم برده بودیم، داشتیم شام ...

غذا رو چیکار کردید بعدش😂😂

من یه همکار داشتم زیرابمو به اشکال مختلف میزد.یعنی از حسادت میترکید. یبار گفت من خونمو تحویل می‌خوا ...

😂😂😂 فقط اونجا که گفت صبحانه بچین

اصلا درک ندارن اصلا. بعضیا خودشون رو راحت مهمان میکنن

اره تازه مهمون ما بردارشوهر طرف بود بجا اینکه یکی دوتاشونو ببره حداقل واس خواب خودشم چترشد😂

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اره تازه مهمون ما بردارشوهر طرف بود بجا اینکه یکی دوتاشونو ببره حداقل واس خواب خودشم چترشد😂

😂 البته این زنه هم که اومد خونمون. می‌گفت این پتوی. منه اومدم اینجا بهم بدید 😂