2777
2789

اول خودم. یکی اومد خونمون 😐💔 آقا قرار بود یک روز باشه. ما هم خوب تو اتاق بودیم گفتیم بزار تو حال راحت باشه برا خودش. ۲ روز شد این نمی‌رفت 😐😐💔💔 به مادرم گفته بود مخام پیش بچه هات باشم. بعد گفت شما هر جا میخواهید برید   برید من اینجا هستم. خونشون هم نزدیک بود 😐😂قلیون آورده بود تخمه. لخت شد😂😂 می‌گفت راحتم  صدای موبالیش. واقعا رو مخ بود 😂 اسمش هم مریم بود موهاش هم وز 

آقا هستم😐 و تنها خدا کافیست🤍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونشون ۵۰۰متر با ما فاصله داشت میومد دوسه روز خونه ما می موند 

بخور و بخواب😐

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

وای داماد خاله ام برا تشییع جنازه رفتیم قبرستان میگفت برا نماز میت کفشامون دربیاریم جورابامون کثیف میشه😅حموم آواز میخوند با صدای بلند...صبح برا خودش تخم مرغ درست میکرد..‌دستمال میخاست گردگیری کنه جارو کنه ...دیگه نمیخام بیاد خونه ام😢😢😢

ای مریم یهو تاپیکو بخونه با این توصیفاتی ک‌کردی ...‌ 😂 پسر عمه منم یبار اومده بود مونده بود خونمون نمیرفت ب مادرم میگفت بزار من اینجا زندگی کنم منو ب فرزند خوندگی قبول کن کار میکنم بهت پول میدم . ۳۲.۳۳ سالش میشد اون موقع . بعد کفته بود دخترتو یعنی منو تا ندی بهم  نمیرم 😂

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .