2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من؟

164 بازدید | 18 پست

من یه دختر ۲۳ سالم که صبح تا غروب فقط سرکارم ن دوست خاصی دارم ن باکسی در ارتباطم همش یا خونه یا سرکار دیگه افسرده شدم دوست دارم چند تا دوست پایه و باحال داشته باشم بریم اینور و اونور اما خب دوستای خودم به بیرون بخوایم بریم چهار پنج ماه وقت می‌بره از طرفی میگم بهترین سن من هیچکاری نمیکنم بعدا چی پس 

منم همسنتم

خونه سرکار و این چرخه ادامه دارد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

منم عین توعم ولی شغلم تو خونه س حتی همون بیرون هم نمیرم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز مولودی داشتیم

دوتا خواهرام کلی دوستاشونو گفته بودن بیان

بعد وقتی داشتن میرفتن

مامانم با خنده جلو همونا گفت ، تو انگار هیچ دوستی نداری مثل دوستای اینا ک بیان یا دعوتشون کنی ://///

منم چنان اخمی کردم ک دیگه حرف نزد

حالا بچه ها گفتن ک ما دوستاشیم و فلان

ولی من هیچ دوستی ندارم و با کسی هم در ارتباط نیستم چه مونثش چه مذکرش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خب چکار باید کنیم من خانواده من زیاد اهل رفت و امدو اینا نیستن افسرده دارم میشم 

مال منم نیستن

کتاب می خونم

فیلم

پادکست

ورزش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بنظرم بهتره کارتو عوض کنی که وقت و انرژی برای خوش گذرانی هم داشته باشی

کامل خرجم با خودمه به خونه هم باید کمک مالی کنم نمیتونم کارمو عوض کنم یا ساعتشو کم کنم 

امروز مولودی داشتیم دوتا خواهرام کلی دوستاشونو گفته بودن بیان بعد وقتی داشتن میرفتن مامانم با خند ...

خیلی بده اینطوری نمی‌دونم چجوری دیگه میشه دوست پیدا کرد اصلا تو این سن میشه ؟

این که کارمیکنی  صد هیچ از من جلویی  این زندگی رو بدون کارکردن تصور کن م میشه من

اگر از لحاظ مالی بابات حمایت می‌کنه که میتونی خودتو با کلاس‌های مختلف سرگرم کنی 

خیلی بده اینطوری نمی‌دونم چجوری دیگه میشه دوست پیدا کرد اصلا تو این سن میشه ؟

من ۲۲ هستم 

ولی راستش نمیدونم خوشم میاد دوست بگیرم یا بدم میاد

آخه با دوستام ، خودم قطع ارتباط کردم

دانشگاه ک رفتم ، بقیه میخواستن باهام دوست بشن ، یا تو کلاسای مختلف ، ولی من میلی ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥