2777
2789
عنوان

دیگه از دوستم خوشم نمیاد

338 بازدید | 12 پست

یکی از دوستام از ۱۴ سالگی تا الان باهم دوستیم ،(۵ ساله)

باهم صمیمی بودیم اما بیرون نمیرفتیم و تقریبا کل روز از اتفاقای زندگی هم خبر داشتیم با چت کردن ،دورویی و ادم فروشی خیلیی ازش دیدم 

این اواخر هم چندباری رفتم درخونشون دنبالش اما پیچوند و حتی نیومد تو پنجره ی سلام کنه☹نمیدونم چیکار کنم دیگه ازش خوشم نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزدلم اگه بیشتر شرح میدادی که بهتر بود  ولی با این اوصاف حتما قطع ارتباط کن با این آدم

هربار که رفتم درخونشون ب یه بهونه پیچوند منو، میگفتم زنگ میزنم خودم مامانتو راضی میکنم بریم بیرون گفت نه نمیزاره باتو بیام

باورت میشه روز تولدش کادو بردم درخونشون از ایفون گفت برو☹☹بعد انداخت گردن باباش که اره اون نزاشت بیام 

اره دیگه میخام باهاش کات شم اما نمیدونم چطوری

هربار که رفتم درخونشون ب یه بهونه پیچوند منو، میگفتم زنگ میزنم خودم مامانتو راضی میکنم بریم بیرون گف ...

از مدرسه باهم دوست شدین؟

بعد آیا همیشه اون صحبتو شروع پیکرد یا شما؟

این کاربری ماله ۳ نفره (زهرا - ستایش - ماهک)
اره از مدرسه دوست شدیم ،اون شروع میکرد 

اصلا بد زمونه ای شده ینی تجربه ای که تو داری رو هممون حداقل یبار تجربه کردیم 

بنظرم دیگه وقتشه که بزرگ شی و باهاش قطع ارتباط کنی از همه جا بلاکش کن و دیگه اصلا اسمشم نیار

البته اگه جایی میبینیش نمیشه خیلی بهش توهین کرد ولی اگه نمیبینیش چندتا هم بارش کن

این کاربری ماله ۳ نفره (زهرا - ستایش - ماهک)
اصلا بد زمونه ای شده ینی تجربه ای که تو داری رو هممون حداقل یبار تجربه کردیم  بنظرم دیگه وقتشه ...

اره همین کارو میکنم چون خیلی رو اعصابمه 🤍مرسی که جواب دادی عزیزم