دخترآبادی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 عنوان خوشحال میشم از کانالم دیدن کنین 46 بازدید | 4 پست https://eitaa.com/hesekhub1176اگه دوست داشتین عضو بشین تا زیاد بشیم شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲 1402/12/06 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآبادی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 چیه عمومی.اموزشی.برا سرگرمی شما رمانبرا بچه ها هم قصهمسائل تربیتی کودک.قبل از ازدواج اینجور چیزها شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
دخترآبادی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 تعداد اعضا زیاد بشه انگیزه ام برای ادامه بیشتر میشه.کلا دوست دارم مسائل مربوط به روانشناسی رو به همه ارائه بدماخه خودم روانشناسی خوندم شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
دخترآبادی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 وقتی دارین میبینین یه دکمه پیوستن رو هم بزنین دیگههههه😉😉😉 شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲