از بچگی آرزوی این شغلو داشتم برا کنکور چقد درس خوندم رتبه م ۷۰۰شد بدون سهمیه ولی چون اونسال دانشگاه فرهنگیان بومی شهرستان بود شهرستان من نیروی خانم نمیخواست مجبور شدم رفتم یه رشته دیگه بعضی وقتا میگم اگه من شانس داشتم الان ۸ سال سالقه تدریسم بود چون دانشگاه فرهنگیان دوران دانشجویی رو هم جزو سابقه در نظر میگیره
غصه چیزایی که نشده رو نخور من برعکس تو...اصلا نمیخواستم معلم بشم.با روحیه م جور نبود. دست سرن ...
دارم برا استخدامی میخونم من اینقد عاشق این شغلم که حاضرم بگن باشه بیا معلم شو ولی به شرطی که دوسال حقوق نگیری تازه تو روستا هم تدریس کنی با کله قبول میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید این پیامتونو اینجا دیدم اگه میشه بگید این فامیلتون چیکار کرده که شده رتبه ۵ و با ۲۳ سال ۱۹ تو ...
والا داییمه مدرک تحصیلیش موقع ورود به اموزش پرورش چون از دانشگاه تربیت معلم رفته بود فوق دیپلم بود اما ادامه تحصیل داد و ارشد گرفت بعدم تا جایی که میدونم لوح تقدیرایی که از اداره میگیرن و مقاله علمی که ارائه بدن این چیزا خیلی اثر داره