2777
2789
عنوان

مریض بهم حمله کرد😬

674 بازدید | 18 پست

دوستان عزیز قبل اینکه تعریف کنم داستانو اینو بگم میدونم بنظرشماخودتون بدنتونو بهترمیشناسیدو خودتون بهترمیدونینو هردفه باپنی سیلین فقط خوب میشیدو….ولی اینکه یه عده میان داخل مطب وانگاردارن تورستوران غذاسفارش میدن تماما بی احترامی به پزشک هست

من ۷سال درس خوندم که وقتی مریض بیاد تصمیم بگیرم چی تجویزکنم نه ملابنویس باشم اینطوری که هرکس خودش باید بتونه داروهاشو بگیره

حالایه جایی هست مریض میگه سرکارمیرم یه دارویی بده مثلا زودترسرپاشم تزریقی بده شیاف بده بازمیشه کناراومد باهم ولی این دستور دارویی دادن خیلی کارزشتیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وحالااتفاق امروز

بیماراقا اومد داخل اتاق اول ازهمه که برگ پذیرشو پرت کزد روی میز وحتی ننشست ک معاینش کنم گف من فقط دارومیخوام

بعدم شرو کرد ازروی گوشیش خوندن شربت ایبو بروفن شیاف دیکلو تااینجاگفتم اوکی مینویسم حالاشاید باشیاف بهتر بدن درد وتبش کنترل میشه و چیزی نگفنم

بعد گف پنی سیلینم بنویس که گفتم اولاازنظر من تامعاینه نشی امکان تجویز پنی سیلین نیست دوما اینجا مرکز مجهزی نیست و من اجازه نمیدم  پنی سیلین تزریق بشع توشیفتای من

بعد گف الان مشکلت پوله تاپولشو بدم

گفتم چه ربطی داره پولش هیچیش نه به جیب من میره نه ازجیب من کم میشع

خب من به شخصه طبق تجربه میدونم کدوم دارو بچه هامو خوب میکنه کدوم تاثیر بیشتر داره خب مسلمه بگم اینا ...

خب ایشونم همینو گفتن دیگه اینجارستوران نیست اگراینطورکه شمامیگیدبود هرکسی خودش میتونست خودش داروهاش روبدون نسخه ازداروخانه بگیره دقیقا تو پست اول جوابتونو داده بودن

گف بهت میگم بنویس برو توگوگل سرچ کنی یاد بگیری نوشتنشو بعد پوزخند زد

گفتم من نیازی به گوگل ندارم پزشکم واجازه نمیدم

برو بگو پذیرش نوبتتو پس بده برو بیرون

ک گف من اهل همینجام وظیفته حرفمو گوش کنی گفتم صلاحومن میدونم و نمیخوام بنویسم

دیگ شروع کرد فحاشی

منم اومدم بیرون گفتم زنگ بزنن۱۱۰ بیاد که فرار کرد

البته  اطلاعاتشو دارم وحتما پیگیری میکنم

خب من به شخصه طبق تجربه میدونم کدوم دارو بچه هامو خوب میکنه کدوم تاثیر بیشتر داره خب مسلمه بگم اینا ...

عزیزم یک سری تجربیات مادرا ارزشمنده واقعا

مثلا مادرمیگه بچه من ازیترومایسین نمبخوره استفراغ میکنه خب براش داروی دیگ جایگزین میکنم یا میگه مثلا تبش با شربت پایین نمیاد شیاف بده

ولی اینکه انتظار داشته باشید کلا دستورشماروبنویسم که شمابرید ازداروخونه بگیرید اشتباهه

عزیزم یک سری تجربیات مادرا ارزشمنده واقعا مثلا مادرمیگه بچه من ازیترومایسین نمبخوره استفراغ می ...

دقیقا منظورمن همینه اخه هردفعه به دکتر اطفال پسرم میگفتم دیفن به بچم نده بی فایدس اون میداد الان اونجا نمیرم اونچیزی که خوبه رو از دارو خانه نیگیرم