2777
2789

سلام دوستان من با یه اقایی اشنا شدم باهاش قلیون کشیدم با لبی جداگونه ، دوبارم صورتمو بوسید موقع خداحافظی دست همو گرفتیم و اینا ، حالا الان برگشته میگه hpv داره تایپ خطرناک و هپاتیت سی ، خبلی استرس دارم نکنه به من منتقل شده باشه خودش میگه نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این چیزا نمیگیری نترس،رابطه ی جنسی که نداشتی 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چه آشغالیه هااا قرار باید بهت میگفت 😐

اولش بهم پیشنهاد ازدواج داد دوبار رفتیم بیرون گفت باید چند تا ازمایش بدم هر روز دکتر بود و ازمایشگاه دیروز اینارو گفت حالش بد بود اصرار داره برو‌واکسن بزن تا من خوب بشم رابطه ای بینمون شکل نمیگیره ولی من از همین قرار عادی هم میترسم نکنه منتقل بسه

نه اصلا حتی معذرت میخوام لب همو نبوسیدیم فقط لپمو بوسیده دوبار 

نترس عزیزم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

حتی ایدز و هپاتیت از لیوان هم آب بخورین دست بدین روبوسی کنین سرایت نمیکنه مگر اینکه از مسواک مشترک استفاده بشه و خونش با خونتون قاطی بشه ،مثلا لثه ش خون بیاد ،مثال زدم برات تا بفهمی 

یا رابطه ی جنسی ،چون رابطه ی جنسی با کاندوم هم قابل سرایته (Hpv)زگیل و تبخال تناسلی...اگه خیلی میترسی به خاطر اینکه آرامش داشته باشی یه آزمایش بده تا لااقل از استرس دور باشی .یکم تحقیق کن سرچ کن برات میاره ،صدنفر هم بگن بهت خیالت جمع نمیشه تا وقتی آزمایش بدی.

حتی ایدز و هپاتیت از لیوان هم آب بخورین دست بدین روبوسی کنین سرایت نمیکنه مگر اینکه از مسواک مشترک ا ...

مچکرم عزیزم از اطلاعتی که بهم دادی خیالم راحت شد چون کلا دو بار سه بار همو دیدیم دست همو گرفته بودیم بار اخر لپمو بوسید محکم کمی بذاقش به لپم خورد من از اون خیلی میترسیدم که نکنه اتفاقی بی افته که گویا hpv اینطوری منتقل نمیشه

مچکرم عزیزم از اطلاعتی که بهم دادی خیالم راحت شد چون کلا دو بار سه بار همو دیدیم دست همو گرفته بودیم ...

🫂♥️