سلام دوستان من با یه اقایی اشنا شدم باهاش قلیون کشیدم با لبی جداگونه ، دوبارم صورتمو بوسید موقع خداحافظی دست همو گرفتیم و اینا ، حالا الان برگشته میگه hpv داره تایپ خطرناک و هپاتیت سی ، خبلی استرس دارم نکنه به من منتقل شده باشه خودش میگه نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نترس عزیزم من کلی تحقیق کردم در مورد این موضوع، اچ پی وی یا زگیل تناسلی مربوط به ناحیه تناسلیه و دی ...
یعنی حتی بغل کردن هم اوکیه ؟ ببخشید واضح میپرسم من رابطه جنسی نداشتم با این طرفم حتی بوسه هم فقط لپم بوده ولی کنار هم خوابیدیم شب تا صبح بغل کردیم همو دست به پاهام زده ولی به قسمت خصوصیم نه اینم بگم سالها پیش داشته اما رفته تست داده گفتن تو بدنش هست ولی هیچ ضایعه ای نداشت اما من خیلی ترسیدم خیلی خودش میگه نگران نباش قرص پاور فیت هم دارم میخورم که ایمنی م بره بالا ولی ترسیدم
من خودم متاسفانه دچار اچ پی وی شدم از نوع پر خطرش و هیچ زائده ای نزده بود چون لیزر میرفتم یکسال و خورده ای مشکوک شدم گفتم برم تست بدم که مثبت در اومد و الان تحت درمانم🥺
من خودم متاسفانه دچار اچ پی وی شدم از نوع پر خطرش و هیچ زائده ای نزده بود چون لیزر میرفتم یکسال و خو ...
الهی دورت بگردم ایشاالله خوب بشی اینم همینارو بهم گفت خودش قبل اینکه باهم بریم کلی تست و ازمایش و اینا دقیق نوع پر خطرش هست 18 فکرکنم اما گفت با بغل یه دست دادن و اینا منتقل نمیشه