2777
2789
عنوان

Hpv و‌هپاتیت c کاربر رویافرهادم بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 52 پست
نمیدونم عزیزم با دکترت مشورت کن

دکترم نیست تا دو هفته دیگ برا همین مزاحم شما میشدم ک ی کم از این نگرانی در بیام چون برا قرمزی پوستم رفتم الان قرمزیش ک نرفت هیچی ی لکم بهش اضاف شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خیر ببینی نمیدونی چقدر دلهره دارم

نترس عزیزم من کلی تحقیق کردم در مورد این موضوع،

اچ پی وی یا زگیل تناسلی مربوط به ناحیه تناسلیه و دیگر قسمت هارو درگیر نمیکنه و از طریق رابطه جنسی یا تماس مستقیم انتقال پیدا می‌کنه

نترس عزیزم من کلی تحقیق کردم در مورد این موضوع، اچ پی وی یا زگیل تناسلی مربوط به ناحیه تناسلیه و دی ...

یعنی حتی بغل کردن هم اوکیه ؟ ببخشید واضح میپرسم من رابطه جنسی نداشتم با این طرفم حتی بوسه هم فقط لپم بوده ولی کنار هم خوابیدیم شب تا صبح بغل کردیم همو دست به پاهام زده ولی به قسمت خصوصیم نه اینم بگم سالها پیش داشته اما رفته تست داده گفتن تو بدنش هست ولی هیچ ضایعه ای نداشت اما من خیلی ترسیدم خیلی خودش میگه نگران نباش قرص پاور فیت هم دارم میخورم که ایمنی م بره بالا ولی ترسیدم

یعنی حتی بغل کردن هم اوکیه ؟ ببخشید واضح میپرسم من رابطه جنسی نداشتم با این طرفم حتی بوسه هم فقط لپم ...

اره بغل هم عیب ندارد ،فقط تماس مستقیم اون قسمت ها به هم یا رابطه جنسی یا رابطه دهانی، باعث انتقال میشه.

ولی خب اگه کسی اچ پی وی داشته باشه و زائده نداشته باشه ممکنه دچار پر خطرش باشه چون پرخطر زائده و زگیل نمیزنه

من خودم متاسفانه دچار اچ پی وی شدم از نوع پر خطرش و هیچ زائده ای نزده بود چون لیزر میرفتم یکسال و خورده ای مشکوک شدم گفتم برم تست بدم که مثبت در اومد و الان تحت درمانم🥺

من خودم متاسفانه دچار اچ پی وی شدم از نوع پر خطرش و هیچ زائده ای نزده بود چون لیزر میرفتم یکسال و خو ...

الهی دورت بگردم ایشاالله خوب بشی اینم همینارو بهم گفت خودش قبل اینکه باهم بریم کلی تست و ازمایش و اینا دقیق نوع پر خطرش هست 18 فکرکنم اما گفت با بغل یه دست دادن و اینا منتقل نمیشه

همین جا بپرس عزیزم

یه جا دیدم نوشته بودی کارشناسی ناپیوسته قبول نمیکنه 

از کجا فهمیدی؟ من کاردانیمو دانشگاه فنی شریعتی بودم کارشناسی میخواستم برم اونجا گفتم بپرسم ببینم واقعا نمیزارن؟ پس چرا تو دفترچه زده کارشناسی ناپیوسته دارن