سلام دوستان من با یه اقایی اشنا شدم باهاش قلیون کشیدم با لبی جداگونه ، دوبارم صورتمو بوسید موقع خداحافظی دست همو گرفتیم و اینا ، حالا الان برگشته میگه hpv داره تایپ خطرناک و هپاتیت سی ، خبلی استرس دارم نکنه به من منتقل شده باشه خودش میگه نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم چون یکماهه انجام دادم و الان جاشون ب صورت لکای قهوه ای کمرنگ مونده میخوام بدونم واسه شما هم همینقد طول کشید و همینرنگی شد بعد رفت
به غیر زینک یه چیز دیگم بود فکرکنم کورتون بود میزدم میبستم . طول درمانم هم تقریبا یکسال ولی به مرور زمان خودش هم کمرنگ تر میشه برای من محو شده ولی مشخص سوختگی بوده
به غیر زینک یه چیز دیگم بود فکرکنم کورتون بود میزدم میبستم . طول درمانم هم تقریبا یکسال ولی به مرور ...
عزیزدلم تورو خدا اینو ب من جواب بده شما هر بار ک انجام میدادین چ مدت زمان بعد هر جلسه جای اون سوختگیا از بین میرفت آیا برا شما هم قهوه ای کمرنگ میشد چون من دقیق ی ماهه انجام دادم اون سیاهیا هر روز کمرنگتر شد تا اینک قهوه ای کمرنگ شد شبیه لک قهوه ای کمرنگ و دیگ مونده و حس میکنم دیگ تغییر نکرده و همینجوری مونده
به غیر زینک یه چیز دیگم بود فکرکنم کورتون بود میزدم میبستم . طول درمانم هم تقریبا یکسال ولی به مرور ...
ب منم کورتون داد اونم میزدم ولی الان اینو میخوام بدونم این رنگی ک الان هست طبیعیه برا شما هم با گذشت یکماه هنوز قهوه ای کمرنگ بود یعنی بعد چن ماه جای اون سوختگیا کامل میره