2777
2789
عنوان

Hpv و‌هپاتیت c کاربر رویافرهادم بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 52 پست

سلام حالت خوبه؟ 

من بهتون درخواست دوستی هم فرستادم ولی گفتم اینجا بپرسم اونمو شاید قبول نکنی که بخوام پیام بفرستم من عجله دارم

شما دیدم توی یه تاپیک نوشتی که پیش دکتر شرفیان رفته بودی 

میخواستم ببینم الانم کاملا راضی هستی؟؟ 

خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم راضیم بسیار

تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم  چون یکماهه انجام دادم و الان جاشون ب صورت لکای قهوه ای کمرنگ مونده میخوام بدونم واسه شما هم همینقد طول کشید و همینرنگی شد بعد رفت

تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم  چون یکماهه انجام دادم و الان جاشون ب صورت لکای قهوه ای کمرنگ مو ...

سلام عزیزم من بعد لیزر بهم پماد میداد حتی یه مدت شبها پماد میزدم با نایلون میبستم

منم پماد و زینک و ترمیم کننده میزدم و هنوزم میزنم

به غیر زینک یه چیز دیگم بود فکرکنم کورتون بود میزدم میبستم . طول درمانم هم تقریبا یکسال ولی به مرور زمان خودش هم کمرنگ تر میشه برای من محو شده ولی مشخص سوختگی بوده

به غیر زینک یه چیز دیگم بود فکرکنم کورتون بود میزدم میبستم . طول درمانم هم تقریبا یکسال ولی به مرور ...

عزیزدلم تورو خدا اینو ب من جواب بده شما هر بار ک انجام میدادین چ مدت زمان بعد هر جلسه جای اون سوختگیا از بین میرفت آیا برا شما هم قهوه ای کمرنگ میشد چون من دقیق ی ماهه انجام دادم اون سیاهیا هر روز کمرنگتر شد تا اینک قهوه ای کمرنگ شد شبیه لک قهوه ای کمرنگ و دیگ مونده و حس میکنم دیگ تغییر نکرده و همینجوری مونده

به غیر زینک یه چیز دیگم بود فکرکنم کورتون بود میزدم میبستم . طول درمانم هم تقریبا یکسال ولی به مرور ...

ب منم کورتون داد اونم میزدم ولی الان اینو میخوام بدونم این رنگی ک الان هست طبیعیه برا شما هم با گذشت یکماه هنوز قهوه ای کمرنگ بود یعنی بعد چن ماه جای اون سوختگیا کامل میره