2777
2789

ما شهردور ازخانواده هابودیم

حالاقراره بریم شهر خانواده هامون زندگی کنیم

من باخانواده همسرم کاملا قطع ارتباطم ولی همسرم به خانواده من سرمیزنن

میخواستم ببینم وقتی رفتیم اونجا چطور رفت وامدهارو مدیریت کنیم ومن وهمسرم هرچند روز به خانواده هامون سربزینم که هم حرمتاشکسته نشه وهم مناسب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یبار

خانواده همسرم خیلی توقعین ودوس دارن شوهرم هرروز بره اونجا

حالااین مسیله رو حلش میکنیم

ولی میترسم خودمم نتونم تحمل کنم بیشتر برم خونه پدرم و یه هفته طاقت نیارم😅

من هفته ای یکبار شام معمولا خونه مادرشوهرم هستیم، سال‌های اول برام سخت بود، ولی الان خودم دوست دارم برم، به این نتیجه رسیدم هیچکس جای فامیل رو پر نمیکنه، و من خودم به شخصه از تنهایی و بی فامیلی بدم میاد،

خونه مامانمم قانون خاصی نداره، هر موقع جور بشه میرم در هفته

من نامزدم ماهی یکبار میرم پیش اونا اما توافق کردیم بعد ازدواج جمعه ها بریم خونه خانوادش پنجشنبه ها خ ...

ما توی این۵شال جمعه ها نه شیفت برداشتیم نه خونه کسی رفتیم چون قرارمون اینه جمعه روزخودمون باشه حالا یافیلم میبینم یا بیرون میریم یاقلیون هرچی بالاخره

دوس ندارم روز مشخص کنم تا یه بارک نریم شاکی بشن