2777
2789
عنوان

تعبیر خواب همسر مرحومه خواستگارم

258 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خواهش میکنم اگر تعبیر خواب بلدید یا کسی رو میشناسین راهنمایی کنید.

من خانم مطلقه ای هستم که حدود ۲ ماهه با خواستگارم در ارتباطم

و خواب عجیبی دیدم که ذهنم درگیر شده

و برای خواستگارم تعریف کردم و گفتن از دوستشون که علمش رو داره میپرسه و جواب ایشون هم برام جالب وعجیب بود

ضمنا خواستگارم سید هست

اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃

الهام خانم (همسر مرحوم خواستگارم)انگار خودش اومده بود خواستگاری (مجلس خواستگاری نبود)

و زهرا سادات(دختر ۱۱ ساله خواستگارم) انقدر کوچیک بود تو بغلش بود

خواستگارم از بیرون اومد با چند تا مانتو و پالتو و بارونی برای من

اول فک کردم برای عقدمون گرفته

گفتم باید سفید باشه و مجلسی

گفتن این هدیه س

برای عقد جدا میخرم

و من یکیش رو انتخاب کردم

بارونی سبز بود.

بعد الهام خانم(همسر مرحوم خواستگارم) میخواست بره خونشون تا ما راحت باشیم و زهرا سادات میخواست خواستگارم هم  بره باهاشون

ولی الهام خانم مبگفت بابات کار واجب داره اینجا

و باید بمونه (اشاره ای به من نکرد جلو زهرا سادات)

از اونور من اشک میریختم

و میخواستم با اشاره بهش بگم حالا برو

وقت زیاده دوباره میای

ولی نگاهش به نگاهم نیوفتاد تا بگم

و دلم برای الهام خانم میسوخت

و تو ذهنم بود مریضه و میدونه موندنی نیست و اومده برای شوهرش زن بگیره

از طرف دیگه یکی از اقوام ما به الهام خانم اشاره به جهاز منو کرد (یادم نیست جمله ش رو)

منم از دور شروع کردم زدن رو پام

و آروم میگفتم جلوش نگین دلش میشکنه

خواستگارم از دوستشون پرسیدن و این جواب دادن.

شوهر شما همخون شماست و فرزندش نیز جزئی از خون او و همخانه شما و امانت.

خانه شما حریمتان و وطن شماست و در آن باید حقوق هم را رعایت کنید و پایبند به عهدی که با هم بسته اید باشید.

مرحومه در خواب از خانم تعهدی گرفته که فرزندش را به امانت به او بسپارد چون فرزند سادات بوده و امانت است.

منزل بیت سادات و مسکن و مأوای خانم نیز هست و همه باید با هم براساس میثاقی که بسته اند زندگی کنند و حقوق همدیگر را محترم شمارند و خانم هیچوقت از مأوای خودش خارح نشود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیر خواستگارت چی بود؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

تعبیر خواستگارت چی بود؟

از دوستشون پرسیدن و ایشون گفتن:

شوهر شما همخون شماست و فرزندش نیز جزئی از خون او و همخانه شما و امانت.
خانه شما حریمتان و وطن شماست و در آن باید حقوق هم را رعایت کنید و پایبند به عهدی که با هم بسته اید باشید.
مرحومه در خواب از خانم تعهدی گرفته که فرزندش را به امانت به او بسپارد چون فرزند سادات بوده و امانت است.
منزل بیت سادات و مسکن و مأوای خانم نیز هست و همه باید با هم براساس میثاقی که بسته اند زندگی کنند و حقوق همدیگر را محترم شمارند و خانم هیچوقت از مأوای خودش خارح نشود.

روح الهام خانم شاد باشه.. چقدر دلم برای سرنوشت ایشون غصه دار شد... الهی شمام خوشبخت و عاقبت بخیر بشی ...

خیلی

من هم دلم براشون کبابه

و بارها به یادشون اشک ریختم

چقدر سخته یه زن خونه ای رو با عشق بسازه و در نهایت همه رویاهاش رو بزاره و بره

اون مرحوم حتما راضی هست ک همچین خوابی دیدی راضیتشو اعلام کرده بنظرم  اون لباس سبزی ک بین اون ل ...

ممنونم از پاسخگوییتون

خودم هم نظرم همینه

خواستگارم از دوستشون پرسیدن و این جواب دادن. شوهر شما همخون شماست و فرزندش نیز جزئی از خون او ...

این نزدیکترین تعبیره 

از نظر عقلی البته.

من حس بد نگرفتم ان شاالله خیر هست براش فاتحه بخون یک خیراتی چیزی هم بده معلومه خودت هم زن خوبی هستی که اینجور خوابی دیدی