2777
2789
عنوان

تو کارهای خدا موندم....

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 51 پست
همیشه اینطور نیست کلی آدم دیدن اندازه یه نوزاد تحرک ندارن همون ماه اول حامله هستن یکی مثل من یک ساعت ...

منم نگفتم دلیل همه ناباروری هاس.یکی از دلایلش هست .

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نسبت به شرایط خودم میگم که با یک بار رابطه باردار شدم خیلی راحت وقتی که نمیخواستم

شاید صلاحت بوده منم همونجوری با یکبار رابطه باردار شدم طی بارداری بلاهای زیادی سرم اومد سقط نشد

نتیجه اش شد ی بچه ایی ک ۷ ماهه بدنیا اومد و الان کلی دارومیخوره تا مشکلاتی ک داره یکم بهبود پیدا کنه

شاید خدا نخواسته مث من تو عذاب باشی ک ناخواسته بهت داد ولی ازت گرفت بچه هایی ک سقط میشن مشکل دارن ان شالله خدا دامنت رو سبز کنه با ی بچه ی سالم و سلامت و اهل

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
قبل بارداری الان همه سنو و ازمایشات قبلشو انجام میدن که مشکلی نباشه عزیزم شماهم توانشو داری انجام بد ...

من قبلا انجام دادم برای اولی مشکلی نبود الان نمیدونم چرا اینجوری شدم

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

منم تو کارش موندم، خواهرم از زیر عمل سختی بیرون اومد ولی یدفعه مریضیش بدتر شد و الان داره زجر میکشه😔

دعا کنید خوب شه🙏

همه‌اش میگم خدایا خدانکرده اگر قراره از بین بره چرا زیر عمل نجاتش دادی ک زجرربکشه😭

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
همیشه اینطور نیست کلی آدم دیدم اندازه یه نوزاد تحرک ندارن همون ماه اول حامله هستن یکی مثل من یک ساعت ...

همیشه میگم بارداری و همه مسائلش فقط دست خداست

خنده دار نیست خواهر من نازایی ۱۲ ساله من گریه داره😪

گل من ،ببخشید من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم ک 

از تصورات و فانتزی هام گفتم 

🥺🥺 خدا بهتون بده عزیزم 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
عزیزم حرف شوهر رو جدی نگیر،مردا درست نمیتونن حرفشونو بیان کنن،مثلا میخواد راه چاره پیدا کنه

چی بگم والا میگه مشکلی شاید داری که نمیشه جالبه به خودش هم نمیگیره

شاید صلاحت بوده منم همونجوری با یکبار رابطه باردار شدم طی بارداری بلاهای زیادی سرم اومد سقط نشد نتی ...

عزیزم خدابهت توان و انرژی بده و فرزند گلت خیلی زود خوب خوب بشه❤️

گل من ،ببخشید من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم ک  از تصورات و فانتزی هام گفتم  🥺🥺 خدا ...

❤❤❤

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود