آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍 تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
سلام عزیزم.توافقی جدا شدم.خیلی هم راضی هستم از بعد طلاقم.بستگی داره به اینکه طرفتو دوست داشته باشی یا خیر واینکه بعد طلاق شرایطت قراره چه جور باشه و حداقل جایی برای زندگی داشته باشی یا خیر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ت عقا توافقی جدا شدم ن سخت نبود دلیلش انتخاب اشتباه و ازدواج سنتی
باز خداروشکر ک زودتر فهمیدین
آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍 تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
سلام عزیزم.توافقی جدا شدم.خیلی هم راضی هستم از بعد طلاقم.بستگی داره به اینکه طرفتو دوست داشته باشی ی ...
یعنی مهریه نگرفتی؟
دیگه داره همچیز بهم میخوره میخوام تا یکم احترام و دوس داشتن بینمون هست جدا شیم،، نمیدونم چجوری با خانواده ها درمیون بذارم چکار کنم اصلا نمیدونم هیچی 😞
متوجه نشدم عزیزم.اگه دوست داشتن هست بینتون چرا طلاق؟!بین من و همسرم سرسوزنی دوست داشتن نبود واقعا وق ...
نه مشکلمون چیز دیگه ایه