2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی جوگیره هرموقع

332 بازدید | 15 پست

هر دفعه یه حرفی رو میزنه 

مثلا هر بلایی یا هر حرفی خانوادش سرش بیارن سریع یادش میره و خیلی خوب رفتار میکنه باهاشون 

مثلا سر یه قضیه زنداداشش هر چی از دهنش در اومد بهش گفت 

اما بلافاصله یادش رفت و الان خیلی قشنگ رفتار میکنه باهاش 

در صورتی ک برادرشوهرم به جز سلام علیک با من حرفی نداره 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو هر زمینه ای اینجوریه 

مثلا الان طرفو فحش میده ولی دو ساعت بعد یادش میره 

چیکارش کنم درست شه😭

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
شوهرت جوگیر نیست مهرطلبه  گدای محبت و تایید خانوادشه چیزی که هرگز نداشته

دقیقا خیلی سرکوفت میزنن بهش اما انگار بیشتر براش عزیز میشن😐

دقیقا خیلی سرکوفت میزنن بهش اما انگار بیشتر براش عزیز میشن😐

چون با سرکوفت و دادن عذاب وجدان کنترلش میکنن تا نبریش روانشناس و طرحواره درمانی نشه این مشکل باهاشه حتی تا پیری

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوبه دیگ کینه ای نیس

خب اینطوری هم خوب نیس 

طرف هر چی از دهنش دربیاد بگه 

بعد اون یه رفتار میکنه ک انگار اتفاقی نیوفتاده!

چون با سرکوفت و دادن عذاب وجدان کنترلش میکنن تا نبریش روانشناس و طرحواره درمانی نشه این مشکل باهاشه ...

ما پیش مادر شوهر تو یه ساختمونیم 

این رفتارش خیلی اذیتم میکنه 

اصلا انگار زندگی مشترکی نداریم 

همش خونه اوناست(:

ما پیش مادر شوهر تو یه ساختمونیم  این رفتارش خیلی اذیتم میکنه  اصلا انگار زندگی مشترکی ن ...

میفهمم حق داری  و راهش هم فقط همونه که بهت گفتم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟