2777
2789
عنوان

مامانم و‌همسرم از هم دلخور شدند بخاطر ژل زدن من🥺😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2850 بازدید | 66 پست
خب چیکار کنم پیش کی پسرم میزاشتم مادرشوهرم سرماخورده بود شوهرمم که باید می‌رفت سرکار 

خب میزاشتی نمیگفتی باید کجا بریم ؟! مگه باید همه چیو بگی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عده امدن گفتن به مامانت ربطی نداره ولی میدونی چیه از اون جای که ما تو جامعه زندگی میکنیم که حرف مردم برامون مهمه مادرتم گویا از حرف مردم ترسیده چون دیدم زنهای بزرگتر اینجور عملهارو خیلی مسخره میکنن میگن توبه توبه نگاه لباش باد کرده🤦‍♀️😅

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
وقتی خودش میره به مامانش میگه خب اونم نظر میده و دلخوری پیش مباد.سیاست ندادن دیگه

خب کسی نداشتم پسرم نگه داره مادرشوهر مریض بود 

شوهرمم باید می‌رفت سرکار  سر شبی وقت داشتم

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
عزیزم مامانت از خوبی بهت گفته مامان منم دایم میگه این ژل و بوتاکس و اینا بعد ها بلا سرتون میاره اما ...

والا من بابام پزشک عمومی و پزشک اورژانس هست اینقدر که مامانم میگه تزریق نکنید بابام نمیگه 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
تنهایی باش صحبت کن بگو مامان جان درسته شما از فلان چیز خوشت نمیاد و علاقه ای بهش نداری اما خوب من ال ...

باشه چشم خواهری ممنون

چی بگم دقیقا بهتر هست که بی احترامی هم نشه حرفمم رسونده باشم 

مستقیم حرفتو بزن.بگو اونروز کلی نشستم گریه کردم.ن برای اینکه نزاشتی برم،بخاطر اینکه جلو شوهرم ضایعم کردی.وقتی مامانم اینجوری رفتار میکنه دوروز دیگه اونم سرم داد بزنه چ توقع از شوهر.اگه گفت آخه اعصابمو خرد کردی با این کارات بگو خوب میتونستی با لحن بهتر بگی.من ک آخرش این کارو میکنم ولی لحن قشنگه تو اثر بخش تر نیست؟؟

والا من بابام پزشک عمومی و پزشک اورژانس هست اینقدر که مامانم میگه تزریق نکنید بابام نمیگه 

زنده باشن از رو نگرانی گفتن پیش شوهرتون مامانتونو پایین نیارین پیش مادرتون شوهرتونو. اما حتما با مادرتون صحبت کنید بگین فکر کن اگر همسرم جوابتونو با تندی میداد خیلی راحت حریم ها شکسته میشد

مگ ی ژل زدن چقد طول می‌کشه ک میخواستی بچه تو بذاری جا مامانت ب خدا ک ۱۰ دقه ام طول نمیکشه برمی‌داشتی ...

عزیزم بچه کوچیک کجا ببرم نمیشد ولش کنم بخوابم رو صندلی بعد بچه بره بیفته اونوقت دیگه این ژل زدن ارزش داره به نظرت هزارتا هم آدم پیدا میشه لعنت آدم میکنند 

کاش من می‌فهمیدم چرا مسائل خصوصی تونو جلو همه باز میکنین  شما دیگه ی خونواده جدا داری چ لزومی ...

قربون شکل ماهت میگم که خواستم بچم نگه داره که برم 

همیشه میزاشتمش پیش مادر شوهرم میرفتم 

بنده خدا مریض بود 

چیو نگه می‌داشت پسرم؟ خب میخواست بره سرکار 

خب عزیزم یک ساعت مرخصی بگیره.  هم زن خوشگل می خواد هم می خواد زحمت نکشه.  ؟؟  

چطور موقع کارهاتون  مادرتونه اما با یه همچین چیزی مخالفت کنه بده.  که البته همه ضررهاش رو می دونند.  

گرچه خودم به شخصه طرز بیانش رو دوست نداشتم.  اما مادرتون چیزی می دونه میگه.   

خب میزاشتی نمیگفتی باید کجا بریم ؟! مگه باید همه چیو بگی ؟!

😥😥درسته عقلم قد نداد اون لحظه