2777
2789
عنوان

مامانم و‌همسرم از هم دلخور شدند بخاطر ژل زدن من🥺😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2850 بازدید | 66 پست
خیلی محترمانه رفتارشو بگو که اصلا قشنگ نبود 

مثلا چطوری ی ذره بگو 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرتون اشتباه کردن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
😐😐 چه مامان رومخی دیگه متاهل شدی به کسی به غیر از خودت و شوهرت ربطی نداره که چیکار میکن ...

وقتی خودش میره به مامانش میگه خب اونم نظر میده و دلخوری پیش مباد.سیاست ندادن دیگه

یاشاسین آذربایجان💓✌

من بودم یه مدت با مامانم سرسنگین میشدم ینی چی اینکار واقعا جلوتون باز گذاشتم چیه مگه بچه اس شوهرت و ...

اره من هنگ کردم شوهرم هیچی نگفت دلم سوخت براش

البته اینم بگم خیلی باهم راحت هستیم اونا منو دختر خودشون میدونند خانواده منم‌ شوهرم پسر خودشون 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
😐😐 چه مامان رومخی دیگه متاهل شدی به کسی به غیر از خودت و شوهرت ربطی نداره که چیکار میکن ...

خیلی تعصب داره رو این چیزا 

مثلا چطوری ی ذره بگو 

تنهایی باش صحبت کن بگو مامان جان درسته شما از فلان چیز خوشت نمیاد و علاقه ای بهش نداری اما خوب من الان خودمم مادرم و ازدواج کردم و به فلان چیز علاقه دارم نمیخوام توهین کنم اما رفتار شما با همسرم قشنگ نبود اگه میخواستی با من مخالفت کنی حداقل تنهایی بهم میگفتی و قانعش کن مادرتو

آره حتما بگو.دقیقا شدایطت مثل منه

چی بگم دقیقا بهتر هست که بی احترامی هم نشه حرفمم رسونده باشم 

مقصر فقط شمایی 

خب چیکار کنم پیش کی پسرم میزاشتم مادرشوهرم سرماخورده بود شوهرمم که باید می‌رفت سرکار 

کاش من می‌فهمیدم چرا مسائل خصوصی تونو جلو همه باز میکنین 

شما دیگه ی خونواده جدا داری چ لزومی داره ب مامانت اعلام کنی میخوام چیکار کنم‌ اونم وقتی ک شوهرت راضیِ و قرار نیس از مامانت پول انجامشو بگیری

بایدهمسر ت نگه می داشت 

چیو نگه می‌داشت پسرم؟

خب میخواست بره سرکار 

وقتی خودش میره به مامانش میگه خب اونم نظر میده و دلخوری پیش مباد.سیاست ندادن دیگه

دیگه مقصر اولی خودشه ولی مامانشم به عنوان یه کسی که دیگه بچش و شوهر داده خیلی متسلطه روش و این واقعا بده

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

وای اعصاب منم بهم ریخت باهاش صحبت کن این رفتار خوب نیسن

مامانم کلا رو بابام هم‌ تسلط داره 

خیلی سخت گیره نمیدونم چی بگم بهش